24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Nigeria wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Penerbangan anyar saka Washington menyang Lagos, Nigeria saiki ing United Airlines

Penerbangan anyar saka Washington menyang Lagos, Nigeria saiki ing United Airlines
Penerbangan anyar saka Washington menyang Lagos, Nigeria saiki ing United Airlines
ditulis dening Harry Johnson

United Airlines bakal mbukak rute iki kanthi Dreamliner Boeing 787 sing nampilake 28 kursi kelas flat United Business, 21 kursi premium premium United United Plus, 36 kursi Ekonomi Plus lan 158 kursi ekonomi standar. Penerbangan bakal mangkat Washington, DC, Senen, Kamis lan Setu lan bali saka Lagos, Selasa, Jumuah lan Minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumake layanan udara anyar saka Washington, DC nganti Lagos, Nigeria.
  • United Airlines bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan antarane Washington, DC lan Lagos, Nigeria sing mentheleng tanggal 29 November 2021.
  • Penerbangan anyar bakal nyedhiyakake koneksi mandeg mandeg menyang luwih saka 80 tujuan ing saindenging Amerika.

United Airlines dina iki ngumumake manawa layanan anyar antara Washington, DC lan Lagos, Nigeria bakal diwiwiti tanggal 29 November (tundhuk karo persetujuan pemerintah). Maskapai iki bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan sing nyambungake ibukutha AS menyang kutha paling gedhe ing Nigeria, sing uga dadi tujuan utama ing Afrika Kulon kanggo para pelancong adhedhasar AS.

"Penerbangan anyar iki menyang Lagos wis diantisipasi dening para pelanggan lan nawakake layanan sing ora ana enteke antara Washington, DC lan Nigeria, uga sambungan sing mandheg mandheg nganti 80 tujuan ing saindenging Amerika kalebu Houston lan Chicago, "ujare Patrick Quayle, Airlines'wakil presiden jaringan internasional lan aliansi. "Atas jeneng kabeh pihak United, kita matur nuwun kanthi tulus marang Otoritas Penerbangan Sipil Nigeria lan Departemen Perhubungan AS amarga wis ndhukung rencana nyedhiyakake layanan iki."

"Kita diajeni bisa kerja bareng mitra ing United Airlines kanggo nampani sambungan nonstop nomer loro saka Dulles International menyang bawana Afrika," ujare Carl Schultz, wakil presiden pangembangan bisnis maskapai ing Otoritas Bandara Metropolitan Washington. "Lagos gabung karo meh 50 tujuan internasional liyane sing ora mandheg saiki lagi dilayani dening gerbang Wilayah Ibu Kota Nasional kanggo jagad iki."

Airlines bakal mbukak rute iki kanthi Boeing 787 Dreamliner sing nampilake 28 kursi kelas flat United Business Polaris, 21 kursi ekonomi premium United Premium Plus, 36 kursi Economy Plus lan 158 kursi ekonomi standar. Penerbangan bakal mangkat Washington, DC, Senen, Kamis lan Setu lan bali saka Lagos dina Selasa, Jumuah lan Minggu.

Penerbangan anyar iki dibangun ing ekspansi United menyang Afrika lan nguatake posisi kepemimpinan United menyang Afrika saka wilayah metro DC, kanthi penerbangan luwih akeh menyang benua tinimbang maskapai liyane. Mung taun iki, United ngluncurake layanan anyar antarane New York / Newark lan Johannesburg, Afrika Selatan lan antarane Washington, DC lan Accra, Ghana. Lan Desember lan Januari iki, United bakal nambah layanane menyang Accra wiwit telung penerbangan mingguan nganti saben dina * amarga pelanggan plancongan mulih ing preinan musim salju. United uga ngasilake layanan populer ing antarane New York / Newark lan Cape Town, Afrika Selatan tanggal 1 Desember.

Penerbangan anyar United tundhuk karo protokol COVID-19 saben negara lan pelanggan kudu mriksa syarat tujuan sadurunge lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar