24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Sustainability News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways anggota anyar Koalisi Penerbangan Berkelanjutan Global ICAO

Qatar Airways anggota anyar Koalisi Penerbangan Berkelanjutan Global ICAO
Qatar Airways anggota anyar Koalisi Penerbangan Berkelanjutan Global ICAO
ditulis dening Harry Johnson

Koalisi kasebut kalebu pemangku kepentingan sing nggarap topik sing akeh gegayutan karo penerbangan berkelanjutan, kalebu bahan bakar penerbangan berkelanjutan, prasarana, operasi, lan teknologi, lan katon kanggo tren nalika ngenali calon anggota sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways ngumumake partisipasi ing Koalisi Global kanggo Penerbangan Berkelanjutan saka Organisasi Penerbangan Sipil Internasional.
  • Qatar Airways negesake komitmen kanggo dekarbonisasi penerbangan lan promosi transportasi udara berkelanjutan.
  • Koalisi Global ICAO kanggo Penerbangan Berkelanjutan minangka forum ing endi para pemangku kepentingan bisa ngembangake ide-ide anyar.

Qatar Airways seneng ngumumake partisipasi ing Koalisi Global kanggo Penerbangan Berkelanjutan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO), dadi maskapai pertama ing Timur Tengah sing gabung karo koalisi global, negesake komitmene kanggo kerja sama karo para pemangku kepentingan industri sing gegandhengan , kayata pabrikan, akademisi, pamrentah lan organisasi non-pemerintah tumuju dekarbonisasi penerbangan lan promosi transportasi udara berkelanjutan.

The ICAO Koalisi Global nyengkuyung penerbangan internasional berkelanjutan, tumindak minangka forum ing ngendi para pemangku kepentingan bisa ngembangake ide-ide anyar lan nyepetake solusi inovatif sing nyuda emisi gas omah kaca ing sumber kasebut. Iki uga tujuane kanggo menehi masukan babagan pangembangan lan implementasi sekumpulan langkah-langkah lan eksplorasi tujuan lingkungan jangka panjang sing ana gandhengane karo penerbangan internasional.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Akbar Al Baker

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Inovasi sing bakal ndadekake industri maju maju ing masa depan. Aku percaya tenan yen ICAO Koalisi Global kanggo Penerbangan Berkelanjutan bakal ngidini mitra pamimpin industri ngupayakake nggawe kolaborasi lan ndorong inovasi bebarengan. Qatar Airways ngarepake dadi kolaborator strategis ing koalisi kasebut. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo anggota liyane kanggo ngembangake ide lan strategi kanggo nggampangake akselerasi teknologi hijau inovatif, kanthi langkah luwih cedhak karo emisi nol. ”

Koalisi kasebut kalebu pemangku kepentingan sing nggarap topik sing akeh gegayutan karo penerbangan berkelanjutan, kalebu bahan bakar penerbangan berkelanjutan, prasarana, operasi, lan teknologi, lan katon kanggo tren nalika ngenali calon anggota sing anyar.

Area fokus kalebu, ningkatake kesadaran babagan kemajuan sing terus digawe ing sektor CO2 pengurangan emisi saka penerbangan internasional, nggawe kepemimpinan lan juara sing ana, uga nguatake kemitraan lan inovasi saiki.

Qatar Airways bakal bisa nuduhake langkah lan inisiatif sing kepungkur lan aktif kanggo ngatasi CO2 emisi, lan menehi pemahaman sing penting kanggo kabeh pihak sing duwe kepentingan, supaya bisa menehi kontribusi ing karya sing dipimpin ICAO. Ing wektu sing padha, kita ngarep-arep bisa menehi inspirasi marang mitra industri liyane supaya njupuk peran partisipatif kanggo nggayuh target perubahan iklim.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar