24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pemimpin pariwisata LGBTQ + rapat ing Atlanta kanggo 'reuni kulawarga'

Pemimpin pariwisata LGBTQ + rapat ing Atlanta kanggo 'reuni kulawarga'
Pemimpin pariwisata LGBTQ + rapat ing Atlanta kanggo 'reuni kulawarga'
ditulis dening Harry Johnson

Konvensi Global IGLTA minangka sambutan sing apik kanggo para pamiarsa, sing nuduhake crita ketahanan profesional sing apik banget, uga ide sing wani kanggo inovasi, keamanan, lan kalebu ing sektor pariwisata LGBTQ +.

Print Friendly, PDF & Email
  • Konvensi Global IGLTA kaping 37 sukses banget, kanthi luwih saka 400 LGBTQ + lan profesional lelungan sekutu sing makili 27 negara teka ing Atlanta.
  • Ana Pasar Pembeli / Pemasok, sawetara dina pendhidhikan, inspirasi lan jaringan, lan penggalangan dana Yayasan IGLTA, Voyage. 
  • Bukti vaksinasi lengkap utawa tes COVID-19 negatif dibutuhake kanggo mlebu kabeh acara konvensi IGLTA.

Konvensi Global IGLTA kaping 37 sukses banget, kanthi luwih saka 400 LGBTQ + lan profesional lelungan sekutu sing makili 27 negara teka Atlanta kanggo Pasar Pembeli / Pemasok, pirang-pirang dina pendhidhikan, inspirasi lan jaringan, lan penggalangan dana Yayasan IGLTA, Voyage. 

Bukti vaksinasi lengkap utawa tes COVID-19 negatif dibutuhake kanggo diakoni ing kabeh wong Conventio IGLTAn acara ing Atlanta, lan asile kasebut minangka sambutan sing apik banget kanggo para pamiarso, sing nuduhake crita ketahanan profesional sing inspiratif, uga ide sing wani kanggo inovasi, keamanan, lan kalebu ing sektor pariwisata LGBTQ +.

Presiden / CEO IGLTA John Tanzella

"Kita mesthi ujar IGLTA jaringan global rasane kaya kulawarga, amarga sambungan bisnis dadi pribadi suwene pirang-pirang taun, "ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. "Nanging reuni iki pancen istimewa sawise pisah 18 wulan. Sampeyan bisa ngrasakake semangat pariwisata LGBTQ + ing saben sesi, lan semangat kanggo saben rapat bisnis ing situs. Banget bangga bisa maju ing industri iki. ”

Antarane akeh sorotan:

  • Pesta pembukaan ing Akuarium Georgia, ing endi para tamu bersosialisasi minangka hiu paus, sinar lan penyu laut meluncur ing tank ing 6.3 yuta galon (23.8 yuta liter).
  • Think Tank Yayasan IGLTA ing King & Spalding sing nggabungake pimpinan saka kabeh sektor industri pariwisata lan organisasi LGBTQ +; diskusi fokus ing persimpangan pariwisata LGBTQ + kanthi inisiatif ekuitas, keragaman lan inklusi, lan kepiye bisa bali dadi industri sing luwih kuat, sing luwih ramah. Laporan sesi bakal teka.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar