24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Plancongan bisnis katon apik ing AS pasca COVID

Plancongan bisnis katon apik ing AS pasca COVID
Plancongan bisnis katon apik ing AS pasca COVID
ditulis dening Harry Johnson

Buruh produktif lan kurang stres nalika lelungan kanggo bisnis. Mung seprapat (25%) ujar manawa rumangsa luwih stres nalika nyambut gawe sajrone plancongan bisnis, kanthi 32% ujar manawa rumangsa ora beda lan 43% sisane rumangsa kurang stres nalika kerja nalika lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Luwih saka saprotelon pekerja AS ujar manawa ide bisnis paling apik kedadeyan nalika lagi lelungan ing bisnis.
  • Mung 26% buruh AS sing mikir yen rapat langsung padha mati.
  • 74% buruh AS mikir yen lelungan bisnis lan rapat pribadi dibutuhake kanggo masa depan bisnis.

Luwih saka setengah (53%) buruh AS nganggep industri butuh rapat pribadi kanggo urip, ditemokake panelitian anyar.

Survei 1,000 buruh AS nyelidiki sikap tumrap rapat kerja lan lelungan bisnis. Ngandharake manawa mung 26% buruh mikir yen rapat langsung padha mati, lan 74% wong liya sing percaya yen rapat langsung dadi kunci kanggo masa depan bisnis.

Luwih saka setengah (53%) ujar manawa luwih gampang dipercaya babagan penjualan wong kanthi online, kanthi luwih saka 64% ujar kunci kanggo dipercaya yaiku kontak manungsa. Uga tambah akeh kapercayan nalika ketemu, survey nerangake manawa perjalanan menyang rapat luwih produktif - 60% saka US para pekerja ujar manawa dheweke luwih akeh siyap-siyap kanggo rapat pribadi tinimbang rapat virtual.

Survei kasebut nyinaoni sikap umum kanggo lelungan bisnis, nemokake manawa umume buruh kepengin bali plancongan kerja. 41% ujar manawa dheweke nganggep lelungan bisnis luwih gedhe wiwit pandemi, kanthi 40% ujar manawa lelungan bisnis bakal dadi penting nalika golek kerja anyar. Iki negesake manawa generasi muda kepengin lelungan bisnis, kanthi luwih saka setengah (54%) bocah umur 16-24 taun ujar manawa lelungan bisnis luwih rame wiwit pandemi kasebut, dibandhingake mung 13% luwih saka 55-an. Uga pengin luwih akeh pengalaman pribadi, generasi mudha luwih seneng lelungan luwih inspirasi. Luwih saka setengah (53%) Gen Z ujar manawa ide bisnis paling apik kedadeyan nalika lelungan, tinimbang kurang saka kaping lima (18%) luwih saka 55-an.

Buruh produktif lan kurang stres nalika lelungan kanggo bisnis. Mung seprapat (25%) ujar manawa rumangsa luwih stres nalika nyambut gawe sajrone plancongan bisnis, kanthi 32% ujar manawa rumangsa ora beda lan 43% sisane rumangsa kurang stres nalika kerja nalika lelungan.

Panliten kasebut uga nyinaoni kabiasaan sing mbuwang-mbuwang, nyoroti apa sing rumangsa nyaman ditrapake wong nalika lelungan kerja. Wong-wong nemokake yen wong paling seneng ngentekake panganan, kanthi 83% ujar yen dheweke bakal bali mangan ing restoran. Iki mudhun nalika ndeleng layanan kamar, kanthi mung 57% ngrasakake kepenak ngentekake apa sing dipesen menyang kamar. Kurang luwih saka seprapat buruh (26%) bakal rumangsa kepenak nggunakake alkohol dhewe, lan pria luwih kepenak tinimbang wanita (16% vs 8%) lan Gen Z lan milenial luwih nyenengake tinimbang umur 55an (36% vs 9%).

Panganan tetep dadi dhaptar nalika ndeleng prioritas pekerja nalika lelungan. 72% pengin metu kanggo nedha bengi sajrone plancongan bisnis, kanthi 69% pengin nginep ing hotel sing apik lan luwih saka setengah (55%) pengin ngunjungi papan wisata lokal. Nuju gym luwih populer (24%), dene luwih saka katelu (39%) pengin plancongan ing wayah wengi nalika lelungan kanggo bisnis. Nganalisis industri, ditemokake HR minangka kewan pesta paling gedhe, kanthi 56% ujar manawa metu wengi minangka prioritas nalika ngunjungi bisnis ing papan sing anyar.

Sawise pirang-pirang taun kerja remot lan campuran, wis akeh diskusi babagan omah utawa kantor sing paling migunani kanggo karyawan. Akeh US buruh matur lelungan bisnis saiki luwih rame tinimbang saiki. Kasunyatane, 34% ujar manawa dheweke duwe ide bisnis sing paling apik nalika lelungan kerja, nuduhake kepiye supaya bisa inspirasi metu ing donya lan bisa ngubungi kontak kerja kanthi langsung.

Nalika kepenak bisa mlebu telpon Zoom kanggo rapat sing kurang penting bisa lan kudu dingerteni, biasane ide sing paling apik, hubungan sing paling apik - lan asil sing paling apik - kedadeyan nalika wong lelungan lan ketemu langsung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar