24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Inggris ngeculake aturan entri kanggo wong asing sing divaksinasi

Inggris nyuda aturan mlebu kanggo wong asing sing divaksinasi
Inggris nyuda aturan mlebu kanggo wong asing sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Sistem lampu lalu lintas sing saiki bakal diganti nganggo dhaptar abang siji negara lan wilayah sing bakal terus dadi penting kanggo nglindhungi kesehatan masyarakat, lan langkah-langkah lelungan sing disederhanakake kanggo para rawuh ing saindenging jagad wiwit Senen 4 Oktober jam 4 esuk.

Print Friendly, PDF & Email
  • Inggris bakal nyuda sarat uji coba kanggo para manca wisatawan sing divaksinasi nalika wis teka.
  • Penumpang sing divaksinasi kanthi lengkap bakal bisa ngganti tes dina 2 kanthi tes aliran lateral sing luwih murah.
  • Sapa wae sing nyoba positif kudu langsung ngisolasi lan njupuk tes PCR konfirmasi.

Sekretaris Transportasi Inggris Grant Shapps dina iki ngumumake yen wiwit tanggal 4 Oktober 2021, pamrentah Inggris luwih gampang ngilangi peraturan lan syarat mlebu para pengunjung saka negara manca.

Sekretaris Transportasi Inggris Grant Shapps

Sistem sing disederhanakake anyar kanggo lelungan internasional amarga sukses ngluncurake vaksin domestik Inggris, bakal nyedhiyakake stabilitas sing luwih gedhe kanggo industri lan penumpang.

Sistem lampu lalu lintas sing saiki bakal diganti nganggo dhaptar abang siji negara lan wilayah sing bakal terus dadi penting kanggo nglindhungi kesehatan masyarakat, lan langkah-langkah lelungan sing disederhanakake kanggo para rawuh ing saindenging jagad wiwit Senen 4 Oktober jam 4 esuk.

Syarat tes uga bakal dikurangi kanggo para plancong sing wis divaksinasi, sing ora mbutuhake PDT maneh nalika lelungan menyang Inggris wiwit Senen 4 Oktober 4.

Saka pungkasan Oktober, penumpang sing divaksinasi sing wis divisi lengkap lan sing duwe vaksin sing disetujoni saka klompok negara-negara non-abang sing dipilih bakal bisa ngganti tes dina kaping 2 kanthi tes aliran lateral sing luwih murah, nyuda biaya tes nalika mlebu Inggris. Pamrentah pengin ngenalake iki ing pungkasan Oktober, kanthi tujuan supaya kasedhiya nalika wong bali saka istirahat setengah wulan.

Sapa wae sing nyoba positif kudu ngisolasi lan njupuk tes PCR konfirmasi, tanpa biaya tambahan kanggo wong lelungan, sing bakal diturutake kanthi genomis kanggo mbantu ngenali varian anyar.

Tes kanggo penumpang sing durung divaksinasi saka negara sing dudu abang kalebu tes sadurunge budhal, tes PCR dina 2 lan dina 8. Tes kanggo ngeculake tetep dadi pilihan kanggo nyuda periode isolasi diri.

Penumpang sing ora diakoni divaksinasi kanthi vaksin lan sertifikat resmi miturut InggrisAturan lelungan internasional, isih kudu nyoba tes sadurunge budhal, tes PCR dina 2 lan dina 8 lan ngisolasi awake dhewe suwene 10 dina nalika bali saka negara dhaptar sing ora abang ing program lelungan tingkat loro . Tes kanggo Ngeculake bakal tetep dadi pilihan kanggo penumpang sing durung divaksinasi sing pengin nyepetake periode isolasi.

“Kita nggawe tes luwih gampang kanggo lelungan. Saka Senin 4 Okt, yen sampeyan wis vaksinasi [vaksinasi] sampeyan ora prelu tes sadurunge budhal menyang Inggris saka negara sing ora abang lan mengko wulan Oktober, sampeyan bakal bisa ngganti tes PCR dina 2 kanthi aliran lateral sing luwih murah, "Sekretaris Grant Shapps tweet.

Sajid Javid, Sekretaris Perawatan Kesehatan lan Sosial, ujar: "Dina iki kita wis nyederhanakake aturan lelungan supaya luwih gampang dingerteni lan ngetutake, mbukak pariwisata lan nyuda biaya kanggo manca negara.

"Nalika upaya vaksinasi global terus nyepetake lan luwih akeh wong entuk perlindungan saka penyakit sing ala iki, pancen bener aturan lan peraturan kita tetep maju."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Sistem lampu lalu lintas saiki bakal diganti nganggo siji dhaptar abang negara lan wilayah sing bakal terus dadi penting kanggo nglindhungi kesehatan masarakat, lan langkah-langkah lelungan sing disederhanakake kanggo para rawuh ing saindenging jagad. Iki migunani banget kanggo kita.