24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Selandia Anyar News Pakistan Breaking News wong tanggung jawab Keslametan Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Jangkrik Selandia Baru kanthi tiba-tiba mbatalake tur Pakistan amarga masalah keamanan

Jangkrik Selandia Baru kanthi tiba-tiba mbatalake tur Pakistan amarga masalah keamanan
Jangkrik Selandia Baru kanthi tiba-tiba mbatalake tur Pakistan amarga masalah keamanan
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Kriket Pakistan (PCB) ujar manawa tur kasebut wis dibatalake "sepihak" dening NZC sanajan ana "pengaturan keamanan sing ora bisa ditindakake" kanggo seri kasebut, sing amarga ana telung pertandingan Internasional One Day ing Rawalpindi lan limang T20 ing kutha wétan Lahore.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tur kasebut ditutup sawetara menit sadurunge pertandingan pertama tim Selandia Baru ing Pakistan sajrone 18 taun.
  • Papan kriket Pakistan lan Selandia Baru ujar manawa pertandingan Rawalpindi dibatalake amarga ana tandha keamanan.
  • Perdana Menteri Pakistan Imran Khan wis ngobrol karo rekan Selandia Baru, Jacinda Ardern, dina Jumuah kanggo njamin keamanan tim kasebut.

Tim Selandia Baru arep nglawan Pakistan ing pertandingan kaping pisanan ing tanah Pakistan suwene 18 taun ing kutha Rawalpindi, nanging tur kasebut dibatalake sadurunge wiwitan pertandingan pertama, amarga 'masalah keamanan' sing durung ditemtokake.

Stadion Jangkrik Rawalpindi

Jangkrik Selandia Baru (NZC) - dewan nasional olahraga kasebut - kanthi ora sengaja ngetokake pernyataan sing ujar manawa "nglirwakake" tur kasebut amarga tandha keamanan pemerintah sawetara menit sadurunge game diwiwiti.

"Sawise mundhak ing level ancaman Pemerintah Selandia Baru kanggo Pakistan, lan saran saka penasihat keamanan NZC ing lapangan, wis diputus Black Caps ora bakal dilanjutake karo tur kasebut, "ujare pernyataan New Cricket.

Dewan Kriket Pakistan (PCB) ujar manawa tur kasebut wis dibatalake "sepihak" dening NZC sanajan ana "pengaturan keamanan sing ora bisa ditindakake" kanggo seri kasebut, sing amarga ana telung pertandingan Internasional One Day ing Rawalpindi lan limang T20 ing kutha wétan Lahore.

"PCB gelem nerusake pertandingan sing dijadwalake," ujare pernyataan PCB. "Nanging, para penyayang jangkrik ing Pakistan lan saindenging jagad bakal kuciwa amarga penarikan menit terakhir iki."

Menteri informasi Pakistan, nalika semana, ujar manawa Perdana Menteri Pakistan Imran Khan wis ngobrol karo rekan Selandia Baru, Jacinda Ardern, dina Jumuah kanggo njamin keamanan tim kasebut.

"Sawetara wektu kepungkur, Perdana Menteri Imran Khan wis kontak karo Perdana Menteri Selandia Baru lan negesake manawa tim Selandia Baru diwenehake keamanan sing ora bisa dilindhungi ing Pakistan, lan PCB ujar manawa tim keamanan Selandia Baru ngucapake kepuasan karo pengaturan keamanan Pakistan, ”ujare Menteri Informasi Fawad Chaudhry.

"Badan intelijen kita kalebu sistem intelijen paling apik ing donya lan miturut tim kasebut, Selandia Baru ora nemoni ancaman apa wae."

Ing sawijining pernyataan, Kepala Eksekutif Kriket Selandia Baru David White ujar manawa ora bisa nerusake tur kasebut diwenehi saran keamanan sing diwenehake.

NZC uga ujar manawa ana pengaturan kanggo tim kriket pria Selandia Baru kanggo lunga Pakistan.

Langkah kasebut bakal dianggep minangka pukulan upaya Dewan Kriket Pakistan kanggo nggawa jangkrik internasional lengkap karo kabeh tim menyang Pakistan, sawise tim negara kasebut kepeksa main ing pengasingan suwene nem taun sawise nyerang tim kriket Sri Lanka taun 2008. Lahore.

Saiki ana pitakon apa tim kriket pria ing Inggris bakal nerusake rencana ture menyang Pakistan wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar