24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Anguilla Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Breaking Republik Dominika Education Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka Thailand Breaking News Pariwisata

Resor Pribadi Nyumbang $ 2 yuta ing Karibia lan Asia

Sumbangan Resor Pribadi
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing jaman kaya kabeh sing dirungokake saben dina yaiku warta babagan kematian, teror, demonstrasi, lan tindak pidana, luwih becik nalika krungu babagan kedadeyan sing bener ing jagad iki. Kaya mayuta-yuta dolar sing diwenehake kanggo komunitas kanggo ndhukung pendhidhikan. Lan miturut pamikiran kasebut, PrivateNI Private Resorts ngumumake manawa wis menehi dana $ 2 yuta kanggo fasilitas sekolah lan komputer menyang komunitas lokal ing saben negara sing dununge.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saben negara bakal nampa sumbangan $ 500,000 sing dibiayai kanthi lengkap dening PrivateNI Private Resorts, lan Yayasan Tim Reynolds.
  2. Inisiatif kasebut yaiku kanggo nggedhekake pendhidhikan Ilmu Komputer lan ningkatake fasilitas pendhidhikan, kayata upgrade perpustakaan, lan kelas ing negara-negara sing ana Resor Pribadi ÀNI.
  3. Iki luwih nguatake komitmen perusahaan kanggo mbantu pendhidhikan lan ndhukung komunitas lokal.

Konstruksi kanggo nggawe laboratorium komputer anyar ing kalorone Anguilla lan Sri Lanka bakal diwiwiti pungkasan taun iki, banjur sekolah dhasar anyar ing kutha Rio San Juan. PrivateNI Private Resorts saiki komunikasi karo pendidik Thailand kanggo nemtokake endi $ 500,000 sing paling mupangate. Tim Reynolds lan ÀNI seneng bisa nyedhiyakake komunitas lokal kanthi fasilitas modern lan modern kanggo entuk manfaat saiki lan kanggo generasi mbesuk.

Tim Reynolds, pangadeg / pemilik ÀNI Private Resorts, minangka dermawan kanthi komitmen sing kuat kanggo ningkatake fasilitas seni lan pendidikan ing saindenging jagad. Dheweke uga wis menehi sumbangan gedhe kanggo riset lan fasilitas medis - dheweke sing slamet amarga ciloko sumsum tulang belakang parah. Tim ngluncurake nirlaba kanthi lengkap À Akademi Seni NI ing Thailand, Anguilla, Sri Lanka, AS, lan Republik Dominika kanggo mbantu para seniman sing kepengin nggayuh impen adhedhasar seni liwat kurikulum nggambar lan lukisan kanthi lengkap. Gabungan karo program pendhidhikan, akademi kasebut mbantu siswa pasar lan adol karya ing saindenging jagad liwat pameran galeri, lan online liwat situs web resor: Galeri Seni ÀNI. 100% asil saka adol kabeh karya seni langsung menyang seniman.

Reynolds kanthi bangga nampilake karya seni kasebut saka para siswa ing resort lan tamu bisa tuku kriya asli minangka kenang-kenangan ing akademi lokal.

"Pilihan lan kualitas karya seni saka para siswa ing kabeh enem Akademi Seni ÀNI cukup apik banget. Kita bakal terus lulus sarjana liwat Akademi nganti pirang-pirang dekade lan seneng karo fasilitas anyar sing dibangun kanggo nggedhekake inisiatif pendhidhikan ing komunitas lokal, "ujare Reynolds.

"ÀNI setya ningkatake komunitas sing dituduhake karo warga lokal lan ngirim komputer lan ngembangake fasilitas ilmu komputer, para siswa duwe kemampuan sinau lan golek urip kanthi apik tanpa kudu ninggalake komunitas," ujare Tim Reynolds.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar