24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanthi kasus COVID-19 anyar sing mudhun, Bali bisa mbukak maneh kanggo turis manca ing wulan Oktober

Kanthi kasus COVID-19 anyar sing mudhun, Bali bisa mbukak maneh kanggo turis manca ing wulan Oktober
Kanthi kasus COVID-19 anyar sing mudhun, Bali bisa mbukak maneh kanggo turis manca ing wulan Oktober
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Kesehatan Indonesia Budi Gunadi Sadikin ujar manawa mbukak maneh wong asing uga gumantung 70% saka target penduduk sing nembak COVID-19 kaping pisanan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Indonesia pindhah kanthi ati-ati kanggo mbukak maneh watese menyang pengunjung manca sawise gelombang COVID kaping pindho sing mbebayani.
  • Pengunjung manca uga diidini lelungan menyang pulau resor populer ing Bali lan tujuan wisata liyane.
  • Penambahan kasus COVID-19 sing dikonfirmasi Indonesia mudhun nganti 94.5% wiwit puncak ing pertengahan Juli

Menteri Koordinator Bidang Maritim lan Investasi Indonesia, Luhut Pandjaitan, ngumumake manawa negara Asia Tenggara bisa ngidini pengunjung manca bali menyang negara kasebut ing wulan Oktober.

Indonesia obah kanthi ati-ati kanggo mbukak maneh tapel watese sawise gelombang COVID-19 kaping loro sing mbebayani, disebar karo varian Delta saka virus.

Nanging sawise geser ing kasus COVID-19, turis manca bisa uga bisa lelungan menyang pulau resor sing misuwur ing saindenging jagad. Bali lan wilayah liya ing Indonesia sing disenengi para pengunjung ing jaban rangkah.

Miturut menteri kasebut, penambahan kasus COVID-19 sing dikonfirmasi wis mudhun 94.5% wiwit pucuk ing pertengahan Juli.

"Saiki kita seneng yen tingkat reproduksi ana ing sangisore 1 ... Paling murah sajrone pandemi lan nuduhake yen pandemi bisa dikendhaleni," ujare Luhut.

Tandha positif liyane kalebu tingkat hunian rumah sakit nasional mudhun ngisor 15%, dene tingkat positivitas, utawa proporsi wong sing dites sing positif, kurang saka 5%, ujare menteri kasebut.

Luhut ujar manawa tren saiki tetep "kita yakin banget" manawa Bali bisa dibukak maneh ing wulan Oktober.

Awal minggu iki, menteri kesehatan Indonesia Budi Gunadi Sadikin ujar manawa pembukaan maneh kanggo wong asing uga gumantung 70% saka target populasi sing ditembak COVID-19 kaping pisanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar