24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Australia Breaking News Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News

$ 90 milyar luwih murah: Subway ngolok-olok cobaan kapal selam Prancis

$ 90 milyar luwih murah: Subway ngolok-olok cobaan kapal selam Prancis
$ 90 milyar luwih murah: Subway ngolok-olok cobaan kapal selam Prancis
ditulis dening Harry Johnson

Ing karya trolling, Subway nggunakake biaya transaksi kesepakatan kapal selam Australia karo Prancis, sadurunge Canberra mundur amarga entuk kapal selam bertenaga nuklir saka Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Australia mbatalake kesepakatan multi-kapal selam $ 90 milyar karo Prancis kanggo menehi hasil kesepakatan liyane karo AS.
  • Prancis ngelingake duta besar saka Australia lan AS ing dina Jumuah kanggo nanggepi apa sing diterangake minangka "prilaku sing ora bisa ditampa antarane sekutu lan mitra". 
  • Subway gumunggung yen duwe subsektor "non-nuklir" sing "$ 90 milyar luwih murah".

Ngolok-olok kesepakatan kapal selam Prancis-Australia minggu iki salah, rantai makanan cepat saji AS Subway nerbitake pariwara ejekan sandwic, kanthi pamer yen duwe "tenaga nuklir" sing "murah $ 90 milyar".

Keputusan Australia kanggo mbatalake perintah multi-kapal selam AUS $ 90 milyar karo Prancis nyebabake kaca lengkap Subway pariwara sing diterbitake ing koran The Age saiki, njupuk biaya gedhe saka transaksi kapal selam Australia karo Prancis, sadurunge Canberra mundur amarga entuk kapal selam kanthi tenaga nuklir saka Amerika Serikat.

Sanajan akeh pangguna media sosial sing ngerteni pariwara kasebut cerdas lan lucu, sing liyane nganggep "njijiki" lan ora sopan.

Siji pangguna malah dituduh SubwayIklan "memberontak" babagan "nggunakake [konsep] pati akeh kanggo adol cemilan," amarga cedhak karo perang China, Australia, lan AS.

Prancis ngelingake duta besar kasebutsaka Australia lan AS ing dina Jumuah kanggo nanggepi apa sing diterangake minangka "tumindak sing ora bisa ditampa antarane sekutu lan mitra" minangka asil saka kesepakatan AUKUS (Australia, Inggris, Amerika Serikat).

Presiden Prancis Emmanuel Macron dilaporake mung ngerti babagan keputusan Australia kanggo mundur saka kesepakatan kapal selam loro negara kasebut 2016 sadurunge kabar kasebut diwiwiti.

Jean-Yves Le Drian, menteri luar negeri Prancis, milih keputusan kasebut "nyuduk ing mburi, "Ngelingake yen" akibate mengaruhi konsepsi yen kita duwe aliansi, kemitraan lan pentinge Indo-Pasifik kanggo Eropa. "

Australia mbatalake mundur saka kesepakatan karo Prancis kanthi negesake yen biayane wis luwih dhuwur tinimbang sing diarepake sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar