24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

India nambah kapasitas maskapai nganti 85% level pra-COVID

India nambah kapasitas maskapai nganti 85% level pra-COVID
India nambah kapasitas maskapai nganti 85% level pra-COVID
ditulis dening Harry Johnson

Owah-owahan sing diumumake dening Menteri Penerbangan Sipil bakal ngidini maskapai penerbangan India ngoperasikake penerbangan luwih akeh lan bakal nambah beban penumpang nalika musim perayaan nasional wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah India ngeculake watesan wektu COVID kanggo maskapai penerbangan domestik negara kasebut.
  • Maskapai penerbangan India saiki bakal diidini beroperasi kanthi 85 persen kapasitas pra-pandemi.
  • Maskapai domestik India uga diidini nyetel tarif dhewe kanggo tiket ngluwihi 15 dina tanggal pesenan.

Menteri Penerbangan Sipil India nambah kapasitas operator udara domestik dina iki, saéngga maskapai India bisa beroperasi ing 85% kapasitas pra-COVID-19 tinimbang saiki 72.5%.

Otoritas penerbangan sipil India uga ngowahi formula tutup rega, saéngga maskapai domestik nyetel tarif dhewe kanggo tiket ngluwihi limalas dina tanggal pesenan.

Nganti pangaturan saiki, tutup rega ditrapake ing tiket nganti 30 dina wiwit tanggal pesenan.

Pangowahan sing diumumake dening Menteri Penerbangan Sipil bakal ngidini operator udara India ngoperasikake penerbangan luwih akeh lan bakal ningkatake akeh penumpang nalika mlebu musim perayaan nasional wulan ngarep.

Lalu lintas udara domestik India wis nambah 34% dadi 6.7 yuta ing wulan Agustus kanthi berurutan kanthi mundhak kapasitas dadi 72.5%.

Tambah akeh vaksinasi lan syarat tes COVID-19 sing santai uga mbantu. Pendhudhuk kursi ing saindenging industri uga mundhak dadi luwih saka 70% wulan pungkasan.

Relaksasi kapasitas penerbangan lan nyuda watesan rega ditindakake sawise sawetara negosiasi antarane Menteri Penerbangan Sipil India lan CEO maskapai India.

Langkah kanggo kapasitas tutup lan tarif sing akeh mbagi industri karo Ronojoy Dutta, CEO maskapai paling gedhe ing India IndiGo, nelpon kanggo mbusak campur tangan pemerintah babagan rega lan kapasitas, ujar manawa iki nyegah maskapai nggawe keputusan adhedhasar perdagangan.

Operator bandara paling gedhe ing negara kasebut -Delhi, Mumbai, Bangalore - wis meksa pamrentah supaya bathi kapasitas lan rega amarga iki ngalangi baline penumpang lan nyengsarakke penghasilan saka bandara-bandara sing duweke pribadi India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar