24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan

Victoria House Resort & Spa, Belize Ndadekake Kesenengan & Tenang Anyar ing Srengenge

Tampilan kolam renang saka Victoria House Resort & Spa, Belize
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Properti pamenang penghargaan Victoria House Resort & Spa ing pesisir Belize nawakake macem-macem fasilitas mewah kanggo plancongan sing ora bisa dilalekake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Resor kasebut ngumumake rong penawaran tamu anyar - Petite Escape lan Blissely Belize Packages kanggo menehi inspirasi utawa santai.
  2. Victoria House minangka lingkungan sing tenang ing endi para tamu bisa ngrasakake istirahat total lan uga petualangan sing nyenengake.
  3. Akomodasi mewah, fasilitas kelas donya, lan layanan mewah yaiku sing bakal ditemokake para tamu nalika plancongan sing sampurna.

Victoria House Resort & Spa, Belize, properti sing intim lan mewah sing ana ing pulau Ambergris Caye, Belize, seneng debut loro tamu anyar - Petite Escape lan Blissfully Belize Packages kanggo menehi inspirasi utawa santai. Tamu properti segara bisa ngrasakake plancongan 3 nganti 7 wengi sing dijadwalake kanggo nyedhiyakake romansa, santai, nyenengake, lan ngulandara. Kanthi akomodasi mewah, fasilitas kelas donya, lan layanan sing apik, Victoria House Resort & Spa minangka papan sing cocog kanggo sesambungan maneh karo wong sing dikasihi lan nggawe kenangan.

"Omah Victoria minangka lingkungan sing tenang ing endi para tamu bisa ngaso kanthi santai uga macem-macem petualangan sing nyenengake," ujare Janet Woollam, manajer umum Victoria House Resort & Spa. "Kanthi Paket Uwal Petite utawa Paket Blissfully Belize, para tamu duwe akeh pilihan lan bisa njupuk kauntungan saka fasilitas resor sing penting lan uga duwe kesempatan kanggo njelajah pulau sing apik lan ngrasakake budaya sing unik kanthi cepet ing golf dhewe. kranjang. ”

The Paket Uwal Petite kalebu:

• Pesenan mewah ing ruangan Casita utawa Palmetto

• Sarapan lengkap saben dina

• Botol Prosecco nalika teka lan koktail "Belizean Colada" sing disambut

• Sawijining sewa golf cart (kalebu bensin lan asuransi)

The Paket Blissfully Belize kalebu:

• Pesenan mewah ing ruangan Casita utawa Palmetto

• Pijat Relaksasi Signature siji jam kanggo loro ing spa (regane $ 220)

• Kredit $ 150 kanggo nggunakake toko nyilem ing situs

• Botol Prosecco lan koktail "Belizean Colada" sing disambut

• Sawijining sewa troli golf kalebu bensin

• Nggunakake sepeda, kayak, papan dayung siyap lan peralatan snorkel tanpa wates

• Sarapan Lengkap Saben Dina

Victoria House Resort & Spa misuwur amarga "getaran pulau" sing santai lan keanggunan sikil tanpa sandhangan ing saindhenging resort. Properti kasebut nduweni macem-macem akomodasi kayata Casitas tropis klasik, vila mandiri kanthi kolam renang pribadi, vila pemandangan laut, utawa kamar kanthi dekorasi apik ing bangunan gaya kolonial loro. Victoria House Resort & Spa uga bangga nampilake a spa layanan lengkap lan fasilitas fitness uga telung bisnis kuliner sing beda kanggo saben acara.

Dumunung ing pojok salah sawijining keajaiban alam sing paling apik ing jagad iki, Belize Barrier Reef, Victoria House nawakake macem-macem petualangan sing apik banget. Para tamu bisa santai ing kolam renang lan pantai pribadi sing nyegerake, utawa melu kegiyatan petualangan kayata sepedaan, kayak utawa numpak dayung. Tim berpengalaman lan veteran ing Victoria House lan Fantasiea Dive Shop sing disertifikasi PADI sing ana ing dermaga properti, bisa ngatur macem-macem kegiatan kanggo tamu kayata nyilem, snorkeling, mancing, lan guwa. Fantasea Dive Shop uga nawakake sewa gir lan sertifikasi.

Pulo iki gampang diakses liwat penerbangan komuter 15 menit saka Belize kutha, mung 35 mil adoh. Nggoleki candhi-candhi Maya kuno ing sacedhake, lapisan zip liwat kanopi alas kanthi Black Howler Monkeys, melu ekspedisi hutan hujan, utawa lelungan nyilem menyang karang koral Warisan Dunia kabeh ana kemungkinan ing Ambergris Caye lan bisa dikoordinasi liwat tim pramugis resor kasebut. Kaloro paket kasedhiya saiki nganti tanggal 20 Desember 2021. Detil luwih lengkap lan cara nggawe buku bisa uga ditemokake ing kene.

Kajaba iku, kanggo kesehatan lan kesejahteraan para tamu resor, kabeh staf wis dilatih babagan pentinge njaga protokol sanitasi lan keamanan tingkat paling dhuwur nalika menehi pengalaman tamu sing profesional lan nyambut tamu. Resor kasebut nyedhiyakake posisi sanitasi tangan ing saindhenging properti, nginstal Unit Disinfektan Genggam UVC kanggo ngresiki kamar tamu, ruang publik, lan area panganan lan omben-omben, lan nggunakake produk pembersih aman liyane sing wis kabukten, kayata Ozone Aqueous kanggo ngresiki banyu lan A / B Cold Fogging kanggo sterilisasi wilayah sing tepat.

Babagan Victoria House Resort & Spa

Dumunung ing Belize ing Ambergris Caye, sing paling gedhe ing Pulo Belize lepas pantai, Victoria House mung udakara rong mil ing sisih kidul kutha San Pedro sing apik. Resor kasebut nyedhiyakake rasa keanggunan tanpa alas kaki sing ndadekake para tamu bali luwih akeh, kanthi 42 kamar tamu kanthi gaya wiwit saka casitas gendheng nganti villa pantai kanthi kolam pribadi, kamar gaya perkebunan, lan vila pemandangan segara. The Palmilla Restaurant lan Admiral Nelson's Bar misuwur kanggo panganan lan omben-omben sing dipenuhi layanan pribadi sing luar biasa. Perhatian rinci dening staf lan manajemen uga entuk penghargaan saka media internasional lan penghargaan saka organisasi bergengsi kayata Conde Nast Traveler, Conde Nast Johansens. Kanggo informasi luwih lengkap, monggo ngunjungi kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar