24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Seychelles Breaking News Pariwisata

Seychelles Ilang Pelopor Pariwisata ing Myriam St.Ange

Myriam St.Ange
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Myriam St.Ange seda tilar donya dina Setu, 18 September 2021, patang dina sawise ulang taune sing kaping 74 ing pulau La Digue.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kulawarga St.Ange kumpul ing pariwisata La Digue suwene rong dina dadi jejere mbakyune.
  2. Dheweke tilar donya dikelilingi putra-putrane, sedulur, lan kulawargane kanthi pamitan sing emosional.
  3. Myriam lan 2 putrane ngowahi omah kulawarga La Digue St. St. Ann dadi hotel kulawarga Chateau St.Cloud.

Myriam St.Ange lan putra putrane Carl lan Sydney Mills ngowahi omah kulawarga La Digue Island St.Ange, Chateau St.Cloud ing Seychelles, dadi hotel kulawarga amarga dheweke njaga karakteristik era kolonial bangunan ikon kasebut.

Myriam lan putra-putrine nglakokake operasi sing sukses amarga dheweke terus mainake fokus ing pembangunan pulau-pulau kasebut.

Kulawarga St.Ange wis nglumpukake ing turisme La Digue suwene rong dina dadi jejere mbakyune, lan dheweke tilar donya dikepung karo putra-putrane, sedulur, lan kulawargane kanthi pamitan sing emosional.

Myriam St.Ange minangka sedulur saka Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut wong Seychelles, lan akeh anggota kulawarga saiki dadi pemain pariwisata sing sukses ing Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar