24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pengumuman Pers Pariwisata Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Ora Ana Hotel Biasa: St. Regis Nyedhiyakake Solusi Anyar kanggo Masalah Sosial

St. Regis Hotel

Ing taun 1904, Kolonel John Jacob Astor ngupayakake bangunan Hotel St. Regis ing pojok Fifth Avenue lan 55th Street ing bagean omah sing paling eksklusif ing New York nalika semana.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Arsitek kasebut yaiku Trowbridge lan Livingston sing adhedhasar ing New York.
  2. Mitra perusahaan kasebut yaiku Samuel Beck Parkman Trowbridge (1862-1925) lan Goodhue Livingston (1867-1951).
  3. Trowbridge sinau ing Trinity College ing Hartford, Connecticut. Nalika lulus ing taun 1883, dheweke mlebu ing Universitas Columbia lan banjur sinau ing luar negeri ing American School of Classical Studies ing Athena lan ing Ecole des Beaux-Arts ing Paris.

Nalika bali menyang New York, dheweke kerja ing arsitek George B. Post. Goodhue Livingston, saka kulawarga sing misuwur ing kolonial New York, nampa gelar sarjana lan lulusan saka Universitas Columbia. Ing taun 1894, Trowbridge, Livingston lan Stockton B. Colt nggawe kemitraan sing nganti taun 1897 nalika Colt lunga. Perusahaan kasebut ngrancang sawetara bangunan umum lan komersial sing misuwur ing New York City. Kejaba Hotel St. Regis, sing paling misuwur yaiku tilas department store B. Altman (1905) ing 34th Street lan Fifth Avenue, Gedung Perusahaan Kepercayaan Bankers (1912) ing 14 Wall Street lan Gedung JP Morgan (1913) ing sakiwa tengene dalan

Ing taun 1905, St. Regis minangka hotel paling dhuwur ing New York, kanthi dhuwur 19 lantai. Regane kamar $ 5.00 saben dina. Nalika hotel mbukak, pers kasebut nggambarake St. Regis minangka "hotel sing paling mewah lan mewah ing jagad iki."

Biaya konstruksi luwih saka $ 5.5 yuta dolar, jumlah sing durung dirungokake nalika semana. Astor ora ngirit biaya kanggo perabotan: jubin marmer lan lorong saka pertambangan Caen, perabotan Louis XV saka Prancis, lampu gantung kristal Waterford, permadani antik lan karpet oriental, perpustakaan sing kebak karo 3,000 buku nganggo alat emas sing nganggo kulit. Dheweke wis masang rong lawang mlebu tembaga sing apik banget, panel kayu langka, tungku marmer gedhe, langit-langit hias, lan telpon ing saben ruangan, sing saiki ora umum.

Nalika Hotel St. Regis dibukak ing taun 1905, Manajer Umum Rudolf M. Haan ngasilake buku promosi hardcover 48 kaca kanthi 44 ilustrasi fotografi lan prosa mewah:

Hotel St. Regis

"Nalika nulis Hotel St. Regis, kudu dielingi manawa kita ora urusan karo jinis hotel biasa, nanging kanthi solusi masalah sosial sing dipeksa dening kahanan saiki. Wektu nalika hotel nggawe papan perlindungan mung kanggo lelungan; Nanging, ing jaman saiki, uga kudu ngetrapake wong sing duwe omah sing apik, sing asring kepenak nutup omahe suwene seminggu utawa sawetara wulan; wong sing mikir mbuwang rasa nyaman ing omah, layanan lan masakan sing enak, lan swasana rasa lan refinement pancen angel banget. Kanggo ngrampungake khusus kanggo kelas wong Amerika iki kanthi syarat sing cukup, tanpa nglirwakake tamu ing wayah wengi utawa minggu, utawa uga restoran sing paling santai, yaiku ide Pak Haan, presiden lan semangat perusahaan. Saka dukungan saka Kolonel John Jacob Astor lan kerja sama profesional arsitek, Messers. Trowbridge & Livingston, St. Regis ing dalan Sèket lima lan Fifth Avenue dadi monum…

St Regis jembaré 20,000 kaki persegi, lan saiki dadi hotel paling dhuwur ing New York. Lokasine apik banget, amarga ana ing tengah-tengah bagean omah sing paling apik ing New York, ing dalan gedhe ing kutha kasebut lan ing patang blok Central Park, gampang diakses saka kabeh arah, lan umume toko paling apik ing kutha kasebut , uga resor hiburan, bisa ditempuh kanthi gampang. Kanggo sampeyan sing seneng nyetir, layanan kreta sing efisien siyap wengi lan awan…

Kanggo departemen kebersihan lan keamanan kalebu uga rong fitur, sing ing St. Regis dimanfaatake kaping pisanan kanthi lengkap - pengaturan udara murni lan disposisi bledug lan sampah. Ana sistem ventilasi paksa sing dipasang bareng karo radiasi ora langsung sing nyedhiyakake pasokan udara murni, seger, digawe panas utawa digawe adhem amarga hawa mbutuhake .. ..

Ing saben ruangan papat utawa lima lantai wis disedhiyakake ing njaba ruangan, disaring liwat saringan kain keju, digawe panas liwat koil uap, banjur disebar nganggo motor listrik liwat saluran menyang macem-macem ruangan. Outlet ing kamar ndhelik kanthi gratings sing ora ngganggu ing tembok utawa ing karya tembaga hias sing duwe hiasan gedhe. Tamu bisa uga ngatur suhu ing ruangane kanthi termostat otomatis. Sirkulasi udara terus-terusan dikelola ing saindenging bangunan, wengi lan awan: ora ana rancangan, ora ana hawa atmosfer sing wedi. sejatine, tamu ora prelu mbukak jendhela kanggo diwenehake kanthi akeh udara murni. Sistem iki minangka kemajuan sing luwih apik tinimbang gulungan lawas sing rame lan elek lan rada ora yakin yen jumlah panas sing diwenehake. Hawa najis kasebut efektif dibuwang dening penggemar knalpot. ”

Sing paling penting ing omah wis dingerteni lan diterangake ing buku Hotel St. Regis:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com

Ninggalake Komentar