24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Warta Breaking Azerbaijan Breaking News Internasional News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Wtn

Ditampa dadi Pahlawan Pariwisata Pertama saka Azerbaijan

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pak Efsun Ahmadov ora mung dadi CEO Grup Sabanjure ing Baku, nanging uga pahlawan pariwisata pisanan sing diajak gabung ing balai internasional selebriti pahlawan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mr.Efsun Ahmadov minangka CEO saka Sabanjure Group LLC ing Azerbaijan, lan dianugerahi mlebu Balai Pahlawan Pariwisata Internationa.
  • Pak Ahmadov minangka pahlawan pertama ing pariwisata saka Azerbaijan.
  • Dheweke wis nduduhake kepemimpinan sajrone krisis COVID-19 kanggo nyedhiyakake layanan sukarela kanggo mbantu industri kesehatan.

Pariwisata Aula Pahlawan minangka inisiatif saka Jaringan Pariwisata Dunia karo anggota ing 128 negara.

Amarga pandemi iki, jagad iki ngalami krisis pariwisata wis meh rong taun. Iki uga dianggep kanggo Azerbaijan.

Nanging, petugas pariwisata sing seneng karo jabatane ngupayakake nglindhungi lan ngembangake indhustri. Salah sawijining wong yaiku Pak Efsun Ahmadov.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Sajrone pandemi kasebut, dheweke nindakake kerja kayata ngatur transportasi kanggo ngeterake dokter supaya bisa kerja.

Dheweke ngatur layanan sukarela kanggo pangiriman obat-obatan lan obat-obatan penting liyane kanggo pasien Covid; nyedhiyakake dhukungan informasi gegayutan karo pandemi kasebut.

Pak Ahmadov lagi pulih saka COVID-19 dhewe nalika dheweke ngobrol eTurboNews

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar