24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Tanzania Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Pamrentah Jerman menehi dana kanggo konservasi satwa ing Tanzania

Duta Besar Jerman kanggo Tanzania Regine Hess
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Tanzania modern, papan sing dilindhungi kanggo konservasi alas lan satwa kalebu 29 persen lanskap. 13 persen negara kasebut disisihake kanggo taman nasional lan area konservasi game kanggo nyedhiyakake industri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah Jerman wis menehi dhukungan finansial lan teknis kanggo pendanaan konservasi satwa lan alam ing Tanzania liwat kerjasama bilateral antara rong negara mitra tradisional ing pangembangan pariwisata.
  • Nalika nandhakake mandhiri suwidak nem taun, Tanzania tetep nampa dhukungan finansial saka Jerman kanggo konservasi taman margasatwa utama lan dadi sumber pariwisata utama.
  • Minangka mitra konservasi satwa terkemuka, pamrentah Jerman wis menehi tandha persetujuan ganjaran senilai Euro 25 yuta kanggo pembiayaan pembangunan berkelanjutan proyek ekosistem wilayah sing dilindhungi ing Tanzania.

Taman Nasional Tanzania ujar manawa ing pratelan anyar sing menehi kesepakatan sing ditandatangani bakal ngliputi proyek konservasi ing ekosistem Katavi lan Mahale ing Dataran Tinggi Selatan lan sirkuit wisata Tanzania Kulon.

Proyek konservasi kasebut uga bakal nutupi Program Konservasi Pengembangan Ekosistem Serengeti (SEDCP II). Sawetara kegiyatan sing bakal ditindakake ing Serengeti yaiku nguatake konservasi sumber daya alam ing kana.

Pamrentah Jerman uga duwe komitmen kanggo ndhukung limang taman sing nembe digawe kanggo konservasi satwa berkelanjutan lan pembangunan pariwisata ing Tanzania lan Afrika.

Paling anyar, fokus kerja sama Jerman lan Tanzania yaiku nglindhungi Taman Nasional Mahale lan Katavi lan koridor kasebut.  

Taman Nasional Serengeti lan Selous Game Reserve minangka taman margasatwa utama lan utama ing Afrika kanthi dhukungan konservasi Jerman.

Ing taun 1958 Prof Grzimek lan putrane Michael miwiti studi satwa pisanan ing Serengeti lan dokumenter "Serengeti Bakal Ora Mati".  

Serengeti saiki dadi wilayah sing dilindhungi satwa terkenal ing Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Artikel positif banget. Sawise nggawe tur menyang Serengeti, aku luwih seneng banget karo adaptasi tenaga surya lan tenaga terbarukan tinimbang nonton mamalia liyane sing mikir usahane. Wiwit omah pasif dipelopori ing Deutschland lan program pamrograman ditingkatake ing Amerika Utara, muga-muga bisa ngilangi panggunaan bahan bakar fosil ing Serengeti, lan Tanzania kanthi nggabungake teknologi modern sing paling apik nalika njaga lingkungan sing cocog kanggo mamalia lan turis manungsa. Kontak sing kasengsem bakal dihargai. Matur nuwun
    dnb