24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Investments News transportasi

Nilai Lufthansa mung arep mundhak nganti US $ 2.5 milyar

Lufthansa ngamanake likuiditas ing pasar modal
Lufthansa ngamanake likuiditas ing pasar modal
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG dina iki, kanthi disetujoni Dewan Pengawas Perusahaan, mutusake nggunakake Ibukutha C Resmi kanggo nambah modal kanthi hak langganan para pemegang saham Perusahaan. Modal saham Perusahaan sing saiki EUR 1,530,221,624.32, dipérang dadi 597,742,822 saham, bakal ditambah karo nerbitake 597,742,822 saham regane ora sithik kanggo Perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing wulan Juni, eTurboNews kacarita ababagan rencana dening Rencana maskapai Lufthansa Jerman sing mundhak Modal.
  • Hasil reged samesthine nganti EUR 2,140 yuta. Rega langganan EUR 3.58 saben Bagéan Anyar cocog karo diskon 39.3% ing TERP (rega hak-hak teoritis teoritis). 
  • Rasio langganan yaiku 1: 1. Saham anyar bakal ditawakake marang para pemegang saham Perusahaan sajrone periode langganan, sing samesthine diwiwiti tanggal 22 September 2021 lan pungkasan tanggal 5 Oktober 2021.

Perdagangan hak kasebut dijangka diwiwiti tanggal 22 September 2021 lan pungkasan tanggal 30 September 2021.

Transaksi kasebut ditulis kanthi sindikat saka 14 bank. Kajaba iku, sawetara dana lan akun ing manajemen BlackRock, Inc. nggawe perjanjian sub-underwriting kanthi total EUR 300 yuta lan wis setya nindakake hak langganan kanthi lengkap.

Kabeh anggota Dewan Eksekutif Perusahaan uga duwe komitmen kanggo melu nambah modal lan nggunakake kabeh hak langganan sing ditampa gegayutan karo saham kanthi lengkap. 

Tambah modal kasebut kanggo ngiyatake posisi ekuitas Grup. Perusahaan bakal nggunakake hasil net kanggo mbayar Partisipasi Senyap I Dana Stabilisasi Ekonomi Republik Federal Jerman (ESF) kanthi jumlah EUR 1.5 milyar. 

Kajaba iku, Perusahaan arep mbayar maneh Partisipasi Silent II kanthi jumlah EUR 1 milyar ing pungkasan taun 2021 lan uga arep mbatalake jumlah Partisipasi Silent I sing durung ditarik ing pungkasan taun 2021. 

ESF, sing saiki duwe 15.94% saka modal saham Perusahaan, wis wiwit miwiti nyuda kepentingan ekuitas ing Perusahaan sadurunge enem wulan sawise paningkatan ibukutha, yen ESF entuk kenaikan modal. Ing acara iki, divestasi bakal rampung paling ora 24 wulan sawise paningkatan kenaikan modal kasebut, yen Perusahaan mbaleni Partisipasi I bisu lan Partisipasi Silent II kaya sing diramalake. 

Tawaran umum Saham Baru ing Jerman digawe kanthi eksklusif lan adhedhasar prospek sekuritas sing disetujoni Otoritas Pengawas Keuangan Federal Jerman (BaFin), sing bakal kasedhiya, antara liya, ing situs web Grup Lufthansa . Persetujuan kasebut dijangka bakal diwenehake tanggal 20 September 2021. Ora bakal ana penawaran umum ing njaba Jerman lan prospektus ora bakal disetujoni dening badan pangaturan liyane. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar