24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Kothak wesi COVID-19 pungkasane paling angel kanggo pariwisata Inggris

Pungkasan bulu COVID-19 teka ing wayah paling ala kanggo pariwisata Inggris
Pungkasan bulu COVID-19 teka ing wayah paling ala kanggo pariwisata Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Analis industri ngramal lelungan domestik Inggris bakal pulih menyang level 2019 sajrone 2022, yen bakal tekan 123.9 yuta lelungan. Nanging, lelungan internasional metu bakal luwih suwe lan ora bakal bali menyang level pra-COVID nganti 2024, yen entuk 84.7 yuta lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pungkasan furlough ora bisa kedadeyan ing taun sing luwih ala kanggo industri lelungan Inggris.
  • Sanajan pemulihan domestik Inggris wis siyap kanggo rebound 2022, industri kasebut kudu ndhisik mangsa salju sing biasane angel.
  • Ngimbangi keseimbangane bakal nyebabake sakit kepala kanggo pirang-pirang perusahaan perjalanan - utamane sing gumantung banget karo lelungan internasional.

Kanthi skema bulu wulu Inggris sing bakal rampung wulan iki, perusahaan plancongan kepeksa nyuda biaya supaya bisa urip ing musim salju. Ahli industri Pariwisata lan Pariwisata ngelingake manawa tumindak kasebut bisa uga kalebu redhundhansi.

Pungkasan furlough pancen ora bisa ditemokake wektu sing luwih elek ing taun iki kanggo industri lelungan Inggris. Mangsa musim salju sing angel ditindakake, lan langkah-langkah nglereni biaya penting kanggo urip. Sayange, iki tegese ana redundansi, amarga iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo ngirit dhuwit.

Ramalan analis industri Plancongan domestik Inggris kanggo mbalek maneh ing level 2019 sajrone taun 2022, yen bakal tekan 123.9 yuta lelungan. Nanging, internasional lelungan metu bakal luwih suwe lan ora bakal bali menyang level pra-COVID nganti 2024, yen entuk 84.7 yuta lelungan.

Sanajan pemulihan domestik isih ana ing jalur rebound 2022, industri kasebut kudu ndhisik mangsa salju sing biasane angel. Tanpa panjaluk sing cukup, bathi bakal terus ditekan lan perusahaan bakal berjuang. Keseimbangan sing apik kudu ditindakake ing antarane redundansi lan prigel mbesuk.

Ahli industri uga nuduhake bebaya ngeculake nomer karyawan menyang perusahaan lelungan Inggris, Yen perusahaan wiwit nggawe karyawan keluwih, mula ora bisa nanggepi uptick sing dikarepake. Ngimbangi keseimbangane bakal nyebabake sakit kepala kanggo pirang-pirang perusahaan perjalanan - utamane sing gumantung banget karo lelungan internasional. Watesan lelungan sing ganti kanthi cepet bisa uga ana panjaluk sing dikarepake kanthi cepet ing tujuan tartamtu nalika ora dingerteni. Yen perusahaan ora duwe tenaga, bisa uga ora entuk bathi sing dibutuhake banget. Kosok baline, nahan akeh staf bisa uga nyebabake biaya sing ora bisa dikendhaleni.

Ngembangake skema bulu kanggo industri lelungan bisa tuku wektu kanggo sektor kasebut nganti permintaan saya kuwat. Nanging, prospek tipis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar