24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

USA kanggo mungkasi larangan lelungan kanggo pengunjung manca negara sing divaksinasi

AS mungkasi larangan lelungan kanggo para pengunjung asing sing divaksinasi
AS mungkasi larangan lelungan kanggo para pengunjung asing sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Iki minangka titik balik utama kanggo ngatur virus lan bakal nyepetake pemulihan jutaan pekerjaan sing gegandhengan karo lelungan sing ilang amarga ana larangan perjalanan internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amerika Serikat bakal ngidini pengunjung asing sing divaksinasi mlebu ing negara kasebut liwat mung lelungan udara.
  • Pangowahan kebijakan lelungan sing diumumake dina iki ora bakal mengaruhi watesan ing sadawane wates tanah Amerika Serikat.
  • Ewonan wisatawan manca negara sing divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19 bakal bisa mlebu ing AS wiwit Novemner.

Koordinator pandemi Gedung Putih, Jeff Zients, ngumumake dina iki manawa Amerika Serikat bakal mungkasi larangan lelungan tumrap wong asing sing divaksinasi kanthi lengkap nglawan virus COVID-19, mbukak maneh USA menyang ewu pengunjung internasional wiwit wulan November taun iki.

Miturut Zients, pangowahan ing kebijakan lelungan mung ditrapake kanggo lelungan udara lan ora bakal mengaruhi watesan ing sadawane wates tanah.

Kamar Dagang AS Wakil Presiden Eksekutif lan Kepala Urusan Internasional Myron Brilliant nerbitake pratelan ing ngisor iki dina iki babagan keputusan Administrasi Biden kanggo ngenthengake larangan lelungan asing menyang Amerika Serikat:

"Kamar AS seneng banget yen Administrasi Biden berencana ngangkat batasan perjalanan internasional sing gegandhengan karo COVID saiki ing wulan November. Ngidini warga negara asing sing divaksinasi bisa lelungan kanthi bebas menyang Amerika Serikat bakal mbantu pemulihan ekonomi Amerika sing kuat lan awet. ”

Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro dina iki yen larangan lelungan udara internasional bakal dicabut kanggo wong sing divaksinasi:

"The Asosiasi Plancongan AS ngapuji pengumuman pamrentah Biden babagan peta dalan kanggo mbukak maneh lelungan udara menyang individu sing divaksinasi saka saindenging jagad, sing bakal mbantu nguripake ekonomi Amerika lan nglindhungi kesehatan masyarakat.

"Iki minangka titik balik utama ing manajemen virus lan bakal nyepetake pemulihan jutaan pekerjaan sing gegandhengan karo lelungan sing ilang amarga ana larangan perjalanan internasional.

"Asosiasi Plancongan AS mratelakake panuwun sing gedhe marang Presiden lan penasehat - utamane Sekretaris Perdagangan Raimondo, sing wis dadi pendukung tanpa lelah - kanggo kerja sama karo industri iki kanggo ngrancang rencana kanggo miwiti maneh perjalanan internasional lan nyambungake Amerika kanthi aman. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar