24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

IATA: AS mbuka maneh kanggo para wisatawan sing divaksinasi minangka kabar apik

IATA: AS mbuka maneh kanggo para wisatawan sing divaksinasi minangka kabar apik
IATA: AS mbuka maneh kanggo para wisatawan sing divaksinasi minangka kabar apik
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan saka Administrasi Biden supaya para plancong sing divaksinasi bisa mlebu ing AS kanthi asil tes COVID-19 negatif sadurunge lelungan wiwit awal November disambut dening IATA.

Print Friendly, PDF & Email
  • Administrasi Biden ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu ing AS kanthi asil tes COVID-19 negatif sadurunge lelungan wiwit awal November.
  • Ngidini akses menyang AS kanggo sing divaksinasi bakal mbukak lelungan menyang AS kanggo akeh wong sing wis dikunci sajrone 18 wulan kepungkur. 
  • Pengumuman iki minangka tandha penting kanggo ngatur risiko COVID-19 saka pertimbangan kemul ing tingkat nasional nganti pambiji babagan risiko individu.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nampi keputusan dening Administrasi Biden supaya para plancong sing divaksinasi bisa mlebu ing AS kanthi asil tes COVID-19 negatif sadurunge lelungan wiwit awal November.

Penting, iki ngganti watesan sing diarani 212f sing nyegah sapa wae bisa mlebu AS yen dheweke wis ing 33 negara tartamtu kalebu Inggris, Irlandia, kabeh negara Schengen, Brasil, Afrika Selatan, India, lan China sajrone 14 dina kepungkur.

Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA

"Pengumuman dina iki minangka langkah penting. Ngidini akses menyang AS kanggo sing divaksinasi bakal mbukak lelungan menyang AS kanggo akeh sing wis dikunci sajrone 18 wulan kepungkur. Iki minangka warta apik banget kanggo kulawarga lan wong sing dikasihi sing nandhang lara ati lan kasepen saka pamisahan. Apik kanggo jutaan mata pencaharian ing AS sing gumantung karo turisme global. Lan bakal ningkatake pemulihan ekonomi kanthi mbisakake sawetara pasar perjalanan bisnis utama, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal.

"Pengumuman iki minangka tandha penting kanggo ngatur risiko COVID-19 saka pertimbangan kemul ing tingkat nasional nganti penilaian risiko individu. Tantangan sabanjure yaiku nemokake sistem kanggo ngatur risiko para plancong sing ora duwe akses menyang vaksinasi. Data nuduhake tes minangka solusi. Nanging uga penting manawa pamrentah nyepetake peluncuran vaksin global lan setuju karo framework global kanggo lelungan ing ngendi sumber daya tes difokusake kanggo para pelancong sing durung divaksinasi. Kita kudu bali menyang kahanan sing kebebasan lelungan kasedhiya kanggo kabeh, "ujare Walsh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar