24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Nyenengake minangka Seychelles Record Luwih saka 100,000 Pengunjung

Seychelles nampi para tamu saking Israel
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Penumpang sing lelungan saka Israel padha mudhun menyang drum drum moutya lokal lan ndeleng penari tradisional ing dina Minggu, 19 September 2021, ing wayah sore nalika tujuan Seychelles nyathet luwih saka 100,000 pengunjung ing dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penumpang sing mudhun saka pesawat El Al LY055 saka Tel Aviv dirawat kanthi rasa keramahan ing Creole ing pulau kasebut.
  2. Tonggak penting iki penting kanggo tujuan amarga angka kasebut nuduhake manawa upaya sing diinvestasikan dening pamrentah lan mitra kerja ngasilake asil.
  3. Seychelles minangka salah sawijining tujuan pertama sing mbukak pariwisata tanpa preduli vaksinasi pengunjung.

Minangka bagéan saka sambutan khusus kanggo ngrayakake tonggak penting iki kanggo taun 2021, penumpang sing mudhun saka pesawat El Al LY055 saka Tel Aviv dirawat kanthi rasa keramahan Creole ing pulau kasebut, uga nampa tandha apresiasi saka Departemen Pariwisata negara kasebut.

Ngomong saka Bandara Internasional Pointe Larue ing Seychelles, Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, ujar manawa tonggak sejarah iki penting kanggo tujuan kasebut amarga angka kasebut nuduhake yen upaya sing diinvestasikan dening pamrentah lan mitra kerja ngasilake asil.

Logo Seychelles 2021

"Dina iki minangka wiwitan bab penting babagan pemulihan industri pariwisata kita. Seychelles ana ing dalan sing bener kanggo nemokake ramalan sing digawe dening Departemen Pariwisata ing Januari 2021. Ngrekam luwih saka 100,000 pengunjung akhir minggu iki njamin manawa kita kerja kanthi apik sing ditindakake kabeh mitra kanggo mbiyantu pemulihan. Aku ngapresiasi ketahanan mitra industri lan organisasi liyane sing nyumbang kanggo sukses dina iki, "ujare Ibu Willemin.

Salah sawijining tujuan pertama sing mbukak pariwisata tanpa preduli status vaksinasi pengunjung sawise kampanye vaksinasi negarane warga lan warga, pelatihan operator industri pariwisata ing protokol kesehatan lan safety, lan strategi mbukak nganti pasar sumber alternatif, rawuh kanggo wong Seychelles diajab bakal terus mundhak.

Bali saka kapal pesiar cilik ing wulan Oktober lan langkah-langkah santai ing saindenging jagad, ora kalah penting ing pasar tradhisional ing Eropa Kulon, dikarepake bisa nambah lelungan pariwisata luwih adoh.

6 pasar utama ing taun 2021, miturut data sing diwenehake dening Biro Statistik Nasional, kalebu Rusia, Uni Emirat Arab (UEA), Israel, Jerman, Prancis, lan Arab Saudi.

Saiki, tujuan kasebut dilayani 10 maskapai penerbangan komersial kalebu Air Seychelles, maskapai nasional, sing bakal nerusake penerbangan menyang Afrika Selatan wiwit 26 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar