24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Jamaika Kirim Sungkawa kanggo Kulawarga Sue McManus

The Late Sue McManus, petugas pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngaturake sungkawa kanggo para sedulur lan kanca-kanca stalwart pariwisata, Sue McManus, sing tilar donya bubar ing Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sue ngluwihi panggilan tugas kanggo promosi Destinasi Jamaika lan duwe peran penting kanggo promosi resort lan obyek wisata ing saindenging pulau.
  2. McManus ngembangake reputasi sing kuat dadi ahli hubungan masarakat ing industri pariwisata.
  3. Dheweke makarya karo sawetara firma hubungan global sing misuwur sing makarya raket karo Dewan Pariwisata Jamaika kanggo promosi Destinasi Jamaika.

"Aku sedhih banget amarga mangkat Sue McManus. Dheweke pancen gagah banget ing sektor pariwisata sing ngluwihi tugas kanggo promosi Destinasi Jamaika. Dheweke duwe peran penting kanggo ningkatake macem-macem resor lan obyek wisata ing saindenging jembaré pulau kasebut, sing bisa nyumbang kanggo akeh pengunjung ing papan sing dituju sajrone puluhan taun, "ujare Bartlett.

"Atas jenenge Pamrentah lan warga Jamaika, kalebu kita kabeh ing paseduluran pariwisata, aku ngaturake sungkawa kanggo sedulur lan kanca Mbak McManus. Muga-muga bisa muga-muga, Pangeran bisa nylametake sampeyan kabeh kanggo ngrasakake rasa sedhih lan muga-muga jiwane tentrem, ”ujare Menteri.

McManus, sing pindhah menyang Jamaika saka Inggris sawetara dekade kepungkur, ngembangake reputasi sing kuat dadi ahli hubungan masarakat ing industri pariwisata. Dheweke kerja bareng karo sawetara perusahaan hubungan masyarakat global terkemuka sing makarya raket karo Dewan Pariwisata Jamaika kanggo promosi Destinasi Jamaika ing taun 1980an lan 1990an.

Dikenal kanthi tenagane lan semangat, Ms. McManus uga nulungi masarakake macem-macem properti kalebu resor SuperClubs.

"Dheweke ora mung nggawe Jamaica dadi omah, nanging dheweke uga pancen akeh umur kanggo mbantu promosi produk pariwisata lan bangunan Brand Jamaica. Dheweke pancen profesional sejatine lan dheweke bakal dilewati kabeh kulawarga pariwisata, "jarene Bartlett.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar