24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Agen Plancongan AS: Aturan lelungan internasional ganti wektu tundha

Agen Plancongan AS: Aturan lelungan internasional ganti wektu tundha
Agen Plancongan AS: Aturan lelungan internasional ganti wektu tundha
ditulis dening Harry Johnson

Industri lelungan kanthi sakabehe ora bakal pulih saka COVID nganti lelungan internasional diwiwiti kanthi tenanan. Dina iki dadi langkah gedhe kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Administrasi Biden ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu ing AS kanthi asil tes COVID-19 negatif sadurunge lelungan wiwit awal November.
  • ASTA ndeleng pangowahan kasebut minangka tonggak penting kanggo miwiti maneh sistem perjalanan internasional sing dadi akeh anggotane.
  • Pengumuman administrasi AS nyathet owah-owahan utama kanggo ngatur risiko COVID-19 saka pertimbangan kemul menyang penilaian risiko individu.

The Penasihat Perjalanan Masyarakat Amerika (ASTA) nerbitake pratelan ing ngisor iki kanggo nanggepi laporan manawa pamrentahan Biden bakal ngilangi watesan perjalanan wiwit wulan November kanggo para wisatawan mlebu sing divaksinasi kanthi lengkap tumrap virus corona:

"We welcome the Wara-wara Administrasi Biden pangowahan sing wis suwe banget kanggo watesan lelungan mlebu sing wis ana wiwit wiwitan taun 2020. Kita ngerteni iki minangka tonggak penting kanggo miwiti maneh sistem perjalanan internasional sing dadi akeh anggota kita sing gumantung.

"Adhedhasar laporan warta, rencana nggabungake sawetara langkah akal sehat sing dijaluk bebarengan karo kolega industri perjalanan anyar, kalebu ngembangake standar vaksinasi lan tes sing cetha, ngeculake watesan mlebu kanggo para wisatawan sing divaksinasi kanthi lengkap, lan nyelarasake standar karo pamrentah pasar utama utama, kalebu Kanada, Uni Eropa, lan Inggris

"Ana tantangan kanggo ngleksanakake program iki antara saiki nganti November, lan kita (ASTA) ngarepake kerja sama karo Administrasi lan anggota kanggo ngrampungake kanthi cepet.

“Industri lelungan kanthi sakabehe ora bakal pulih saka COVID nganti lelungan internasional diwiwiti kanthi tenanan. Dina iki dadi langkah gedhe kanggo nggayuh tujuan kasebut. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar