24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News wong Rusia Breaking News Sudan Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rusia pengin pangkalan angkatan laut ing Sudan, Sudan pengin dhuwit

Rusia pengin pangkalan angkatan laut ing Sudan, Sudan pengin dhuwit
Rusia pengin pangkalan angkatan laut ing Sudan, Sudan pengin dhuwit
ditulis dening Harry Johnson

Miturut sawetara laporan, Sudan saiki pengin ganti rugi finansial sing luwih dhuwur lan menehi pitulung finansial Rusia amarga ngidini nggawe pangkalan angkatan laut Rusia ing pesisir Sudan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sudan lan Rusia nandatangani kesepakatan kanggo mbukak pangkalan angkatan laut Rusia ing Sudan ing Desember 2020.
  • Basis logistik angkatan laut dirancang kanggo nindakake perbaikan, replenishing persediaan lan supaya kru kapal angkatan laut Rusia duwe istirahat.
  • Ora luwih saka patang kapal angkatan laut Rusia bisa uga tetep ing pangkalan angkatan laut, miturut kesepakatan sadurunge.

Perwakilan Presiden Khusus Rusia kanggo Timur Tengah lan Afrika ngumumake yen negosiasi babak anyar antara pejabat militer Rusia lan Sudan babagan mbukak pangkalan laut Rusia ing pesisir Laut Merah. Wakil menteri pertahanan Rusia melu diskusi ing wektu iki.

"Dheweke (pejabat pertahanan) nganakake negosiasi lan Wakil Menteri Pertahanan mbayar kunjungan ing kana," ujare Wakil Menteri Luar Negeri Mikhail Bogdanov, Senin, tanpa nyampekano rincian negosiasi kasebut.

Miturut laporan sadurunge, Rusia lan Sudan wis mlebu kesepakatan kanggo nggawe basis logistik angkatan laut Rusia ing Sudan ing wiwitan Desember 2020.

Basis logistik angkatan laut dirancang kanggo nindakake perbaikan, replenishing persediaan lan supaya kru kapal angkatan laut Rusia duwe istirahat.

Ing dokumen kasebut, personel fasilitas laut ora kudu ngluwihi 300 wong.

Ora luwih saka patang kapal laut Rusia bisa tetep ing pangkalan angkatan laut sekaligus, dokumen kasebut negesake.

Kepala Staf Jenderal Sudan, Muhammad Othman al-Hussein, ujar ing wulan Juni, yen Sudan "ing proses revisi kesepakatan sing ditandatangani antarane mantan pamrentah Sudan lan Rusia babagan proyek militer Rusia ing pesisir Segara Abang ing Sudan. ”

Miturut sawetara laporan, Sudan saiki pengin ganti rugi finansial sing luwih dhuwur lan menehi pitulung finansial Rusia amarga ngidini nggawe pangkalan angkatan laut Rusia ing pesisir Sudan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar