24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

COVID-19 dethrones 1918 flu minangka pandemi paling nyebabake ing AS

COVID-19 dethrones 1918 flu minangka pandemi paling nyebabake ing AS
COVID-19 dethrones 1918 flu minangka pandemi paling nyebabake ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Jumlah korban sing dilaporake saka COVID ing AS bakal ngluwihi korban pandemi flu 1918 ing wulan iki. Kita ora bisa dadi angel yen terus tragedi, lan umume bisa dicegah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pati AS COVID-19 paling dhuwur 675,000, kanthi coronavirus ngganti flu taun 1918 minangka epidemi AS paling parah.
  • Saiki ana luwih saka 42,000,000 kasus infeksi COVID-19 ing Amerika Serikat.
  • Influen 1918 mateni udakara 675,000 wong Amerika lan dianggep minangka pandemi paling nyebabake ing sejarah pungkasan


Nganti jam 4:21 Wétan Wektu Standar ing dina Senen, tanggal 20 September, 675,446 wong Amerika ilang nyawane amarga pandemi COVID-19, miturut nomer Universitas Johns Hopkins, saengga ngluwihi 675,000 korban jiwa AS sajrone pandemi influenza taun 1918.

Total kasus infeksi COVID-19 ing Amerika Serikat luwih saka 42 yuta.

Jumlah kematian samesthine bakal terus meningkat amarga Amerika Serikat saiki ngalami gelombang infeksi anyar liyane, sing dipicu dening varian Delta sing nyebar kanthi cepet.

"Jumlah korban sing dilaporake saka COVID ing AS bakal ngluwihi korban pandemi flu 1918 ing wulan iki. Kita ora bisa dadi angel yen terus, lan umume bisa dicegah, tragedi, "tweet Tom Frieden, mantan kepala Pusat Pengendalian dan Pencegahan Penyakit, seminggu kepungkur.

Flu 1918 mateni udakara 675,000 wong Amerika, miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit lan dianggep minangka pandemi paling parah ing Amerika ing sejarah pungkasan nganti saiki.

Ing wekdal punika, Presiden AS Joe Biden bakal njupuk tembakan booster COVID-19 ing TV, ujare sekretaris pers Gedung Putih Jen Psaki menyang media Senin. Biden wis tekad kanggo vaksinasi warga Amerika ing tengah kritik sayap kanan mandat vaksin kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar