24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News budaya Hiburan film Industri Hospitality Investments News wong Resorts Parks tema Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Universal Beijing Resort mbukak kanggo umum dina iki

Universal Beijing Resort mbukak kanggo umum dina iki
Universal Beijing Resort mbukak kanggo umum dina iki
ditulis dening Harry Johnson

Minangka proyek investasi manca utama ing industri jasa ing Beijing, resor kasebut diarepake bisa nambah panyiapan Beijing dadi pusat konsumsi internasional lan nguatake kapercayan budaya lan industri pariwisata China ing tengah epidemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Universal Beijing Resort, saiki skala paling gedhe ing saindenging jagad, dibukak kanggo masarakat Senin.
  • Resor kasebut, jembaré 4 km persegi, kalebu taman tema Universal Studios Beijing sing diantisipasi, Universal CityWalk, lan rong hotel.
  • Ana 37 fasilitas hiburan lan obyek wisata sing penting, uga 24 acara hiburan.

Universal Resort paling gedhe ing donya dibukak kanggo publik dina Senin, ing Distrik Tongzhou Beijing, ing endi Pusat Administrasi Kota Beijing lenggah.

Universal Beijing Resort, saiki skala paling gedhe ing saindenging jagad, minangka taman tema Universal Studios kaping lima global, sing nomer telu ing Asia, lan sing pertama ing China.

Resor kasebut, jembaré 4 km persegi, kalebu taman tema Universal Studios Beijing sing diantisipasi, Universal CityWalk, lan rong hotel. Janji bakal menehi pengalaman turis sing apik kanggo turis, kanthi pitung tlatah sing nduweni tema ngliputi 37 fasilitas rekreasi lan atraksi terkenal, uga 24 pertunjukan hiburan.

Bukaan saka Resor Universal Beijing pas karo preinan Mid-Autumn Autumn taun iki sing diwiwiti tanggal 19 September nganti 21 September.

Minangka proyek investasi manca utama ing industri jasa ing Beijing, resor kasebut diarepake bisa nambah panyiapan Beijing dadi pusat konsumsi internasional lan nguatake kapercayan budaya lan industri pariwisata China ing tengah epidemi COVID-19.

Ngandelake Properti Intelektual sing misuwur kaya Transformer, Minion, Harry Potter lan Jurassic World, Universal Beijing Resort narik puluhan ewu turis sajrone operasi nyoba ing awal September.

Saka pitu wilayah tema resor kasebut, Kung Fu Panda Land of Awesomeness, Transformers Metrobase lan WaterWorld khusus digawe kanggo turis Tionghoa.

"Konstruksi mung rong taun setengah. Panganggone teknologi canggih China wis nyepetake periode konstruksi, "ujare Wang Tayi, manajer umum Beijing International Resort Co., Ltd.

Ing taun 1990an, Beijing njelajah pangembangan industri pariwisata kanthi macem-macem, dene perusahaan AS Universal Parks & Resorts uga golek kesempatan kanggo mlebu pasar China.

Ing wiwitan taun 2001, pamrentah kotamadya Beijing lan pihak AS nganakake negosiasi babagan pambangunan proyek Universal Resort ing Beijing. Ing wulan Oktober taun kasebut, dheweke mlebu surat niat kerjasama.

Sawise proyek kasebut disetujoni ing 2014, Beijing International Resort Co., Ltd., perusahaan patungan China-AS kanthi kepemilikan resor kasebut, didegake ing Desember 2017. Konstruksi Universal Beijing Resort resmi diwiwiti wulan Juli 2018.

Miturut Yang Lei, wakil kepala Distrik Tongzhou Beijing, investasi konstruksi resor kasebut gunggunge luwih saka 35 milyar yuan (udakara $ 5.4 milyar).

Ing puncak pambangunan proyek kasebut ing wulan Juli 2020, ana nganti 36,000 pekerja balap wektu kanggo mesthekake konstruksi lancar ing tengah epidemi COVID-19.

Pembangunan bangunan utama Universal Beijing Resort rampung tepat waktu ing taun 2020. Resor iki miwiti tes stres ing wulan Juni 2021 lan diwiwiti operasi nyoba tanggal 1 September lan resmi dibuka kanggo masarakat tanggal 20 September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar