24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Kamaainas News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Hotel Hawaii Narik Dhuwit Luwih Saka 2 Taun Paling Anyar

Pira Liyane Yuta Hotel Hotel Hawaii Sasi Paling Wingi?
Hotel Hawaii
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Musim panas paling dhuwur rampung kanthi pendapatan Agustus lan tarif kamar isih kuwat kanggo industri hotel Hawaii ing saindenging negara dibandhingake Agustus 2019," ujare John De Fries, presiden lan CEO HTA. "Nanging, paningkatan kasus COVID-19 lan rawat inap ing rumah sakit sing disebabake dening varian Delta ngelingake manawa kita isih ana ing kahanan sing cair nalika nyedhaki musim musim salju sing alon kanggo lelungan."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendapatan hotel ing saindenging negara luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan hunian ing wulan Agustus 2021 dibandhingake Agustus 2020.
  2. Iki ora nggumunake wiwit taun 2020 negara kasebut duwe para turis karantina sing nyebabake penurunan dramatis ing turisme.
  3. Nanging penghasilan malah luwih dhuwur ing taun iki tinimbang ing 2019 sadurunge COVID-19 malah dadi faktor.

Hotel Hawaii ing saindenging negara nglaporake penghasilan sing luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan ing wulan Agustus 2021 dibandhingake karo Agustus 2020 nalika pesenan karantina Negara kanggo para plancong amarga pandemi COVID-19 nyebabake penurunan dramatis kanggo industri hotel. Yen dibandhingake karo Agustus 2019, RevPAR ing saindenging negara lan ADR uga luwih dhuwur ing wulan Agustus 2021 nanging pendhudhukan luwih murah.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), negara bagian RevPAR ing wulan Agustus 2021 yaiku $ 261 (+ 639.3%), kanthi ADR $ 355 (+ 124.2%) lan pendhudhukan 73.4 persen (+51.2 poin persentase) dibandhingake Agustus 2020. Dibandhingake karo Agustus 2019, RevPAR luwih dhuwur 6.9 persen, didhukung dening tambah ADR (+ 22.5%) sing ngimbangi hunian sing luwih endhek (-10.7 poin persentase).

Temuan laporan kasebut nggunakake data sing dikompilasi dening STR, Inc., sing nganakake survey hotel paling gedhe lan paling lengkap ing Kepulauan Hawaii. Kanggo wulan Agustus, survey kalebu 142 properti sing makili 45,886 kamar, utawa 85.0 persen kabeh properti penginapan ¹ lan 85.6 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu sing nawakake layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Ing wulan Agustus 2021, penumpang sing teka ing negara liya bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina yen diwajibake divaksinasi ing Amerika Serikat utawa asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya sadurunge mangkat liwat program Plancongan Aman. Ing tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ngajak para wisatawan supaya nyuda lelungan sing ora penting nganti pungkasan Oktober 2021 amarga varian Delta nyebabake sistem perawatan kesehatan negara kasebut kakehan.

Bathi kamar hotel Hawaii saindhenging negara mundhak dadi $ 433.4 yuta (+ 1,270.6% vs. 2020, + 6.1% vs. 2019) ing wulan Agustus. Panjaluk kamar yaiku 1.2 yuta kamar wengi (+ 511.4% vs. 2020, -13.4% vs. 2019) lan pasokan kamar 1.7 yuta wengi (+ 85.4% vs. 2020, -0.8% vs. 2019). Akeh properti sing nutup utawa nyuda operasi wiwit wulan April 2020 amarga pandemi COVID-19. Amarga pengirangan pasokan kasebut, data komparatif kanggo pasar lan kelas rega tartamtu ora kasedhiya ing taun 2020; lan mbandhingake karo 2019 wis ditambahake.

Properti Kelas Mewah entuk RevPAR $ 533 (+ 3,901.2% vs. 2020, + 13.3% vs. 2019), kanthi ADR ing $ 823 (+ 105.1% vs. 2020, + 42.6% vs. 2019) lan pendhudhukan 64.7 persen (+61.4 poin persentase vs. 2020, -16.8 poin persentase vs. 2019). Properti Kelas Midscale & Economy entuk RevPAR $ 206 (+ 399.9% vs. 2020, + 45.2% vs. 2019) kanthi ADR ing $ 288 (+ 121.4% vs. 2020, + 68.2% vs. 2019) lan pendhudhukan 71.6 persen (+ 39.9 poin persentase vs. 2020, -11.3 poin persentase vs. 2019).

Hotel Maui County dadi pemimpin kabupaten ing wulan Agustus lan entuk RevPAR sing ngluwihi Agustus 2019. RevPAR yaiku $ 439 (+ 2,258.2% vs. 2020, + 43.6% vs. 2019), kanthi ADR ing $ 596 (+ 195.6% vs. 2020, + 52.0% vs. 2019) lan pendhudhukan 73.6 persen (+64.4 poin persentase vs. 2020, -4.3 poin persentase vs. 2019). Wilayah resor mewah Maui, Wailea duwe RevPAR $ 642 (+ 12.8% vs. 2019 ²), kanthi ADR $ 913 (+ 45.9% vs. 2019 ²) lan pendhudhukan 70.3 persen (-20.6 poin persentase vs. 2019²). Wilayah Lahaina / Kaanapali / Kapalua duwe RevPAR $ 375 (+ 6,606.4% vs. 2020, + 50.8% vs. 2019), ADR ing $ 491 (+ 141.1% vs. 2020, + 50.7% vs. 2019) lan pendhudhukan 76.3 persen (+73.6 poin persentase vs. 2020, +0.1 poin persentase vs. 2019).

Hotel ing pulau Hawaii nglaporake pertumbuhan RevPAR sing kuwat ing $ 282 (+ 732.2% vs. 2020, + 24.3% vs 2019), kanthi ADR ing $ 385 (+ 198.5% vs. 2020, + 37.3% vs 2019), lan pendhudhukan saka 73.2 persen (+ 47.0 persen poin vs. 2020, -7.7 poin persentase vs. 2019). Hotel Pantai Kohala entuk RevPAR $ 444 (+ 29.8% vs 2019 ²), kanthi ADR $ 605 (+ 49.0% vs. 2019 ²), lan pendhudhukan 73.5 persen (-10.9 poin persentase vs. 2019²).

Hotel Kauai entuk RevPAR $ 274 (+ 886.6% vs 2020, + 31.0% vs. 2019), kanthi ADR $ 357 (+ 116.3% vs. 2020, + 25.8% vs. 2019) lan hunian 76.7 persen (+59.9 persen poin vs. 2020, +3.0 poin persentase vs. 2019).

Hotel Oahu nglaporake RevPAR $ 179 (+ 305.7% vs. 2020, -21.4% vs. 2019) ing wulan Agustus, ADR ing $ 245 (+ 55.3% vs. 2020, -4.1% vs. 2019) lan pendhudhukan 73.0 persen (+45.0 poin persentase vs. 2020, -16.0 poin persentase vs. 2019). Hotel Waikiki entuk $ 168 (+ 349.7% vs. 2020, -24.4% vs. 2019) ing RevPAR kanthi ADR $ 229 (+ 49.9% vs. 2020, -8.2% vs. 2019) lan pendhudhukan 73.5 persen (+49.0 persen poin vs. 2020, -15.7 poin persentase vs. 2019).

Tabel statistik kinerja hotel, kalebu data sing ditampilake ing laporan yaiku kasedhiya kanggo ndeleng online ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar