24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia News wong Pariwisata transportasi Singapur

Apa sampeyan seneng panganan Bali? Sugeng kondur ing Bali

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bali siyap kanggo wisata internasional nalika panguwasa menehi lampu ijo.
Bali uga wis siyap lan iki dituduhake nganggo aplikasi anyar kanthi irah-irahan Welcome Back to Bali. Aplikasi iki bakal menehi pengunjung informasi asli babagan apa sing bisa ditindakake, lan apa sing kudu dihindari nalika lelungan menyang Kepulauan Dewa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pulo Dewa wis siyap mbukak kanggo para pengunjung, nanging jangka wektu sing pas isih durung jelas.
  • The Asosiasi Hotel Bali dina iki ngajak konferensi pers virtual ing Hotel Grand Hyatt ing Nusa Dua.
  • Kepiye bedane ing Bali, langkah pertama yaiku nyiram cangkem Festival Panganan Berkelanjutan Bali.

Asosiasi Hotel Bali saiki ngenalake Aplikasi "Welcome Back to Bali" minangka alat pariwisata kanggo diluncurake maneh ing Pulo Indonesia iki, sing uga dikenal minangka Pulo Swarga.

Asile gambar kenapa bali diarani pulau dewa

Saka gunung sing apik banget nganti garis pantai sing nggronjal nganti ing bukit gunung vulkanik nganti pantai berpasir ireng, ora kaget yen Bali dikenal minangka Pulo Dewa.

Dumunung ing antarane pulau Jawa lan Lombok, Bali nduweni budaya sing beda-beda lan macem-macem.

"Bali uripku" - Iki minangka pratelan sing kuat sing nuduhake kasunyatan manawa Bali ora kaya tujuan wisata nanging pulau sing apik sing diduweni lan dipanggoni wong Bali sing nampani para pengunjung bisa nikmati pulau kasebut. Minangka pratelan kasebut emosional, jujur, lan bener, ngundang jagad kanggo nemokake sebabe Bali istimewa banget.

Bali diserang banget dening COVID-19 lan mateni industri wisata lan pariwisata penting.

Seminggu kepungkur, Indonesia wis ngatasi larangan COVID-19 ing pulau wisata sing populer ing Bali, sanajan para turis internasional bakal nemoni protokol sing luwih ketat nalika teka kanggo mbantu nyegah panyebaran varian anyar, ujare menteri senior, Senin.

Tempat wisata ing pirang-pirang wilayah ing pulau kasebut saiki bakal nampa pengunjung, menteri maritim lan investasi Luhut Panjaitan, marang konferensi virtual, anggere nindakake protokol sing ketat, kayata mbuktekake status vaksinasi ing aplikasi telpon sing wis diverifikasi pemerintah.

Saiki, Bali biasane dadi tujuan kanggo pasar domestik, amarga Bandara Den Pasar durung kabuka nalika tekane para tamu internasional.

Miturut anggota dewan Asosiasi Hotel, anggota industri plancongan lan pariwisata ing Bali tetep optimis lan duwe pangarep-arep lan semangat kanggo nglancarake maneh lelungan internasional maneh.

Aplikasi Welcome Back sing dienalake dina iki minangka sumber informasi terpercaya kanggo para plancong kanggo ngrancang lan navigasi lelungan ing Bali kanthi aman lan tanggung jawab.

Misi kasebut yaiku nyedhiyakake kabeh pengunjung lan mitra lelungan informasi paling anyar lan akurat babagan kahanan sing ana ing Bali. 

Informasi saka sumber resmi, sing wis diverifikasi lan relevan karo kahanan saiki ing Bali.  

Informasi ing Sugeng Rawuh Bali, yaiku mbantu para pelancong menyang Bali njupuk keputusan babagan lelungan menyang Bali lan tetep ing Bali. Iki kalebu informasi ing penasihat perjalanan khusus tujuan lan saran umum babagan status saiki babagan watesan perjalanan lan langkah-langkah ing Bali. 

Kabeh lelungan kudu tanggung jawab njupuk keputusan lelungan kalebu ngerti babagan informasi babagan Sugeng Rawuh Bali ora dimaksudake, uga ora kudu dipercaya, minangka sulih saka saran profesional utawa legal liyane. Pangguna kudu entuk saran profesional sing cocog karo kahanan tartamtu.

Situs kasebut didhukung lan dikelola dening Asosiasi Hotel Bali. 

eTurboNews dirawuhi konferensi pers dina iki.
 

Konferensi Pers dening Asosiasi Hotel Bali.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar