24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Italia Breaking News Warta Breaking Walanda News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rotterdam The Hague to Milan Bergamo saiki ing Transavia

Penerbangan saka Rotterdam The Hague menyang Milan Bergamo ing Transavia saiki
Penerbangan saka Rotterdam The Hague menyang Milan Bergamo ing Transavia saiki
ditulis dening Harry Johnson

Peluncuran layanan saben minggu kaping papat nganti kaping papat menyang kutha paling gedhe nomer loro ing Walanda ing musim panas mbesuk, maskapai biaya murah Walanda bakal nambah peta rute Milan Bergamo menyang Eropa sisih lor-kulon.

Print Friendly, PDF & Email
  • Transavia miwiti sambungan menyang Rotterdam The Hague Airport saka Bandara Milan Bergamo.
  • Rotterdam minangka pusat logistik lan ekonomi utama lan tambahan penting kanggo jaringan Milan Bergamo.
  • Kanggo mitra maskapai anyar kanggo ngakoni potensi pasar minangka tandha kapasitas Lombardy sing penting lan nambah permintaan.

Bandara Milan Bergamo ngumumake wiwitan link Transavia menyang Rotterdam The Hague, minangka tandha saka maskapai anyar nomer telu menyang gateway Lombardy ing sawetara wulan pungkasan. Peluncuran layanan saben minggu kaping papat nganti kaping papat menyang kutha paling gedhe nomer loro ing Walanda ing musim panas mbesuk, maskapai murah Walanda bakal nambah Milan Bergamopeta rute menyang Eropa sisih Lor-kulon.

Giacomo Cattaneo, Direktur Penerbangan Komersial, SACBO ujar: "Omah ing plabuhan paling gedhe ing Eropa, Rotterdam minangka pusat logistik lan ekonomi utama lan tambahan penting kanggo jaringan kita. Kanggo mitra maskapai anyar kanggo ngakoni potensi pasar minangka tandha penting kapasitas Lombardy lan paningkatan permintaan. ”

Melu layanan mantep Milan Bergamo menyang Eindhoven, peluncuran link Transavia menyang Rotterdam bakal menehi operator klompok Air France-KLM 30% saka jaringan Walanda bandara kasebut. Saiki nawakake udakara 300 penerbangan menyang Walanda ing musim panas mbesuk, wilayah Lombardy bakal duwe hubungan penting karo ekonomi paling gedhe nomer pitu ing Eropa kanthi PDB.

Marcel de Nooijer, Transavia CEO, ujar: "Kita yakin bisa ngarep-arep musim panas 2022 lan seneng nambah hubungan anyar karo Milan Bergamo. Iki nggawe kita terus nanggapi kekarepane para penumpang sing kepengin nemokake tujuan anyar. Ing musim panas iki, kita wis ngerti manawa wong Walanda kepengin lelungan maneh, umpamane nalika liburan utawa ngunjungi kulawarga. Kita ngerti manawa pesenan kanggo musim gugur iki bakal saya akeh lan kita uga ngarep-arep banget ing musim salju. Kita ngarep-arep bisa nggawa momentum iki menyang musim panas 2022. ” 

Bandara Rotterdam Hague (biyen Bandara Rotterdam, Vliegveld Zestienhoven ing basa Walanda), minangka bandara internasional minoritas sing ngladeni Rotterdam, kutha paling gedhe nomer loro ing Walanda lan Den Haag, ibukutha administratif lan kerajaan. Dununge ana 3 NM (5.6 km; 3.5 mi) sisih lor mangulon saka Rotterdam ing Holland Selatan lan dadi bandara paling rame nomer telu ing Walanda.

Bandara Internasional Orio al Serio, merek minangka Bandara Milan Bergamo, minangka bandara internasional paling sibuk nomer telu ing Italia. Dumunung ing wilayah kotamadya Orio al Serio, 3.7 km sisih kidul-wétan Bergamo ing Italia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar