24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental angkara Kuliner budaya Warta Fashion Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

10 tujuan plancongan sing ramah gay ing AS lan ing saindenging jagad

10 tujuan plancongan sing ramah gay ing AS lan ing saindenging jagad
10 tujuan plancongan sing ramah gay ing AS lan ing saindenging jagad
ditulis dening Harry Johnson

Nanging, plancong LGBTQ + isih kudu eling babagan keamanan lan masalah undang-undang ing sawetara tujuan ing saindenging jagad, kanthi homoseksualitas isih ilegal ing 69 negara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Orlando, Florida minangka kutha sing paling ramah gay ing AS kanthi pedunung LGBTQ + sing akeh.
  • Palm Springs rangking nomer loro lan duwe salah siji konsentrasi paling dhuwur kanggo warga LGBTQ + ing AS.
  • Skor Palm Springs utamane kanggo keamanan lan akeh akomodasi.

Amarga watesan lelungan terus diluncurake, akeh wong sing seneng lelungan duwe pesenan lelungan ing luar negeri, kalebu komunitas LGBTQ +. 

Nanging, plancong LGBTQ + isih kudu eling babagan keamanan lan masalah undang-undang ing sawetara tujuan ing saindenging jagad, kanthi homoseksualitas isih ilegal ing 69 negara.

Kanggo mesthekake LGBTQ + komunitas rumangsa aman lan kepenak nalika lelungan, para ahli industri nduweni tujuan sing apik ing saindenging AS lan saindenging jagad adhedhasar faktor-faktor sing ngliputi keramahan LGBTQ +, uga pilihan kayata pilihan akomodasi lan kemampuan, kanggo mbukak tujuan plancongan sing paling LGBTQ +. 

10 tujuan paling apik LGBTQ + sing ramah ing AS 

UrutanCityanti-skor diskriminasiJumlah acara LGBTSkor indeks keamananBar & klub sing didhaptar ing Tripadvisor saben 100,000 wongNomer hotel saben 100,000 wongRegane hotel rata-rata saben wengi (akhir minggu) ($)Skor LGBTQ + / 10
1Langkawi, Langkawi100648.07408,941$ 2717.10
2Palm Springs, California100564.14106,214$ 2246.29
3Benteng Lauderdale, Florida100250.79312,473$ 1655.95
4Kutha New York, New York1001652.737276$ 2135.94
5San Francisco, California1001042.6930213$ 2065.85
6Kutha Iowa, Iowa100075.291581$ 995.83
7New Orleans, Louisiana100434.9250611$ 2095.77
8Tempe, Arizona100054.44103,434$ 1005.65
9Austin, Texas100463.3118345$ 2025.53
10Missoula, Montana99066.7119269$ 1475.48

Langkawi minangka kutha sing paling ramah gay ing Amerika Serikat kanthi gedhe LGBTQ + pedunung Uga dadi kutha sing toleran lan nampa (karo Walt Disney World minangka acara "Dina Gay" tahunan), Orlando duwe akeh bar lan klub (40 saben 100,000 wong) lan jarak Walt Disney World tegese uga ana akeh hotel ing wilayah kasebut (8,941 saben 100,000 wong).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Hmm Meh ngira iki saka Bawang. Ditulis dening Harry Johnson .. lan sampeyan mikir bakal sah ing 69 Negara…. 🙂