24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News wong Resorts Pariwisata Singapur

Kursi Eksekutif Sandal Resor Dipunpimpin Pimpinan Muda ing Travel Pacesetter Award

Adam Stewart Dihormati amarga Nggawe Tuladhane Keunggulan ing Industri Plancongan
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International (SRI), perusahaan induk merek resor mewah kabeh-kalebu Karibia Sandals Resorts lan Pantai Resorts, nampa Penghargaan "Pacesetter" 2021 ing dina Jumuah, ing Pemimpin Muda ing Dewan Perjalanan tahunan ing Jamaika. Masyarakat Sekutu Perjalanan, dadi tuan rumah acara kasebut, menehi penghargaan khas saben taun iki kanggo para pelacak jejak enom sing prioritas integritas lan dedikasi kanggo wong sing dipimpin lan dilayani, nalika nuntun wong liya supaya nindakake perkara sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

Adam Stewart Dihormati amarga Nggawe Tuladhane Keunggulan ing Industri Plancongan 

  1. Stewart njabat dadi Wakil Ketua SRI luwih saka sepuluh taun, menehi kontribusi kanggo kamajuan merek Sandals Resorts International.
  2. Dheweke nuntun transisi merek kasebut menyang tandatangan Mewah Termasuk® saiki lan ngenalake akomodasi over-the-water pertama ing wilayah kasebut.
  3. Stewart uga dadi Presiden lengan filantropi perusahaan, The Sandals Foundation.

Ing pulo sing digedhekake, ngadhepi pamimpin para pemudha enom sing padha lan profesional lelungan sing semangat, Stewart nggambarake pengalamane dhewe dadi pimpinan, uga bapakne almarhum, Pendiri SRI Gordon "Butch" Stewart, sing nuwuhake semangat lan inspirasi ing sektor pariwisata sajrone urip. "Matur nuwun kanggo kesempatan iki kanggo ngelingi lan nuduhake karo sampeyan dina iki, sing dakkarepake nalika arep dadi lan nimbang piwulang babagan kepemimpinan, perjalananku dhewe wis mulang lan bakal terus mulang," ujare Ketua Eksekutif.

Sadurunge munggah kepemimpinan saiki, Stewart njabat dadi Wakil Ketua luwih saka sepuluh taun, menehi kontribusi kanggo kamajuan merek Sandals Resorts International ora ana enteke. Dheweke ngawasi periode ekspansi sing gedhe; kalebu saiki wis telung Resor pantai ing Jamaika lan Turki lan Caicos, kaping papat teka ing St. Vincent lan Grenadines, uga limalas Resor Sandal ing Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, lan Grenada, kanthi tanggal nembelas, mung diumumake dibukak ing Curacao ing wulan April 2022. Dheweke ngilangi transisi merek menyang tandatangan mewah Termasuk® saiki lan ngenalake akomodasi over-the-water pertama ing wilayah kasebut. Stewart uga dadi Presiden lengan filantropi perusahaan, The Sandals Foundation, organisasi nirlaba sing ndhukung sekolah, rumah sakit lan kulawarga sing butuh, njanjeni janji menehi bali menyang komunitas Karibia.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan merek Sandals Resorts International sing menang, tekan sandal.com lan pasisir.com .

Babagan Sandal Resorts Internasional

Sandals Resorts International (SRI) minangka perusahaan induk saka sawetara merek lelungan sing paling katon kalebu Sandals® Resorts, Beaches® Resorts, Grand Pineapple Beach Resort, Fowl Cay Resort, lan Villas Jamaican Sampeyan. Didhisiki ing taun 1981, dening almarhum Gordon "Butch" Stewart, SRI adhedhasar ing Montego Bay, Jamaika lan tanggung jawab kanggo pengembangan resort, standar layanan, pelatihan ketrampilan lan operasi saben dinane. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Sandal Resorts Internasional.

Babagan Yayasan Sandal

Yayasan Sandals minangka lengen filantropi Sandals Resorts International (SRI), perusahaan resor sing duweke kulawarga ing Karibia. Organisasi nirlaba 501 (c) (3) digawe kanggo nerusake lan nggedhekake karya amal sing ditindakake Sandals Resorts International wiwit didegake ing taun 1981 kanggo nduwe pengaruh penting ing panguripan masarakat ing ngendi SRI makarya ing saindenging Karibia . Yayasan Sandals dana proyek ing telung bidang utama: pendhidhikan, komunitas lan lingkungan. Satus persen dhuwit sing disumbangake dening masarakat umum menyang Yayasan Sandal langsung menyang program sing mupangat kanggo komunitas Karibia. Kanggo sinau luwih lengkap babagan Yayasan Sandal, bukak online ing sandfoundation.org .

Babagan Masyarakat Sekutu Perjalanan

The Travel ALLIES Society, minangka klompok individu sing milih agensi plancongan, bebarengan karo misi ndhukung pimpinan liyane ing industri kasebut. Dheweke setya kanggo ngoperasikake bisnis kanthi integritas lan ngurmati vendor lan rekan bisnis kasebut kanthi hormat. Masyarakat kasebut nduweni tujuan kanggo ndhukung siji lan sijine kanthi kemitraan sing unik nalika ningkatake kepemimpinan lan ngembangake industri lelungan bebarengan. Anggota Sekutu prioritas sinau, kolaborasi lan nuduhake praktik paling apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar