24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Hiburan Industri Hospitality Warta Breaking Malta News wong Mbangun maneh Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sejarah Manchester United lan Maltas dadi keramahtamahan sing sukses

L to R - Bryan Robson lan Denis Irwin © VisitMalta / Manchester United
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Duta Besar Manchester United, Bryan Robson lan Denis Irwin (legenda) miber menyang Malta musim panas iki kanggo ndeleng dhewe apa sing ditawakake Kepulauan Maltese, lan kenapa kudu luwih akeh dijelajah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kemitraan tujuan resmi antarane VisitMalta lan merek bal-balan ing saindenging jagad Manchester United mbabarake sejarah sukses ing Malta ing perhotelan.
  2. Legenda klub kaya Denis Irwin lan Bryan Robson minangka langkah liyane kanggo nampilake Kepulauan Malta ing saindenging jagad.
  3. Seri papat bagean kasebut ndeleng dheweke nyoba olahraga banyu, niup kaca, lan masak nalika ndeleng pemandangan.

Apa sing diwiwiti minangka perjalanan normal dadi petualangan amarga loro legenda kasebut ditantang kanggo tugas sing ditemtokake dening pemain Manchester United: Paul Pogba, Brandon Williams lan Lee Grant. 

Ing episode pisanan, pamirso ndeleng legenda coba kabegjan ing olahraga banyu ing Comino, sadurunge episode luwih lanjut ing seri papat bagean kasebut, dheweke nyoba nyoba kaca ing Mdina, lan masak ing Museum Maritim, nanging sadurunge mriksa sawetara pemandangan ing Valletta, mandheg kelezatan Malta cepet, lan malah njelajah Akuarium Nasional Malta. 

"Aku Malta pancen hebat! Saben teka ing kene, aku gumun karo keramahane para tamu, papan sing apik lan panganan sing enak, "ujare Bryan Robson, karo Denis Irwin nambahake," rasane istimewa banget yen Malta lan Manchester United duwe sejarah puluhan taun, sing bisa tuwuh saka kekuwatan, lan sing ateges bisa duwe kesempatan kanggo mesthi duwe sebab kanggo dadi kanca kanca Malta, sing biasane dadi kulawarga kita. ” 

Mung bakal ana siji pemenang, lan Gozo dadi latar mburi sing sampurna kanggo pengumuman dening Hon. Clayton Bartolo, Menteri Pariwisata. 

"Kemitraan tujuan resmi kita antarane VisitMalta lan merek bal-balan ing saindenging jagad, Manchester United ndadekake kita bisa mbukak sejarah Malta sing sukses ing keramahtamahan. Tekane rong legenda klub kaya Denis Irwin lan Bryan Robson minangka langkah liyane kanggo nampilake Kepulauan Maltese ing saindenging jagad, "ujare Menteri Pariwisata lan Perlindhungan Pelanggan, Clayton Bartolo.  

"Seneng banget kanggo VisitMalta dadi tuan rumah karo Bryan lan Denis sajrone manggon ing Malta, minangka bagean saka kemitraan tujuan resmi sing ana karo Manchester United. Kemitraan iki penting banget kanggo Otoritas Pariwisata Malta, lan kanggo Merek VisitMalta, sing nduweni Inggris minangka salah sawijining pasar paling kuat, lan saiki katon ing saindenging jagad global Manchester United, ing njaba wates Eropa, kalebu AS, ”ujare Dr Gavin Gulia, Ketua MTA. 

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi konsentrasi paling lengkap saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta, dibangun dening Ksatria St. John sing bangga, minangka salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, nganti salah sawijining Kekaisaran Inggris sistem pertahanan sing paling hebat, lan kalebu campuran arsitektur domestik, agama lan militer sing sugih wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing tuwuh lan 7,000 taun sejarah sing nyenengake, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. visitmalta.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Yen perusahaan sampeyan arep nggedhekake operasi menyang Malta, sampeyan bisa uga pengin pindhah. Pulo iki wis dadi pusat sejarah lan budaya Mediterania nganti pirang-pirang atus taun, lan saiki bisa dinikmati saiki lagi ijo.