24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Industri Pariwisata Tandhani Festival Tahunan Papat

Seychelles mengeti Dina Pariwisata Dunia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dina Pariwisata Dunia taun iki bakal dirayakake kanthi lokal kanthi tema "Mbentuk Masa Depan kita" Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, ngumumake ing sawijining konferensi pers sing dianakake dina Senin, 20 September 2021, ing House of Botanical. Festival suwene seminggu dianakake wiwit tanggal 27 September 2021, nganti tanggal 2 Oktober 2021. Tema "Wujudake Masa Depan Kita" dipilih ora mung kanggo muji kontribusi saka para pihak sing makarya ing industri kasebut nanging uga masarakat Seychelles lan tujuan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tema kasebut dipilih kanggo ngapresiasi kontribusi para sing makarya ing industri kasebut uga warga Seychelles lan tujuan kasebut.
  2. Festival Pariwisata bakal nyakup pidato dening Menteri Pariwisata, ngluncurake wong sing diajeni minangka "Pelopor Pariwisata."
  3. Bocah-bocah uga bakal melu melu wawancara babagan kepribadian turisme.

Tema "Nggawe Masa Depan Kita" wis dipilih ora mung kanggo menehi apresiasi marang sapa wae sing makarya ing industri iki, nanging uga masarakat Seychelles lan tujuan nalika Departemen Pariwisata pindhah melu komunitas lan kabupaten ing industri pariwisata. Dina Pariwisata Sedunia Organisasi Pariwisata Dunia Bangsa (UNWTO) dianakake ing saindenging jagad kanthi tema "Pariwisata kanggo Pertumbuhan Inklusif."

"Festival Pariwisata minangka wektu paling khusus kanggo kita nalika nggunakake wektu kanggo ora mung ngrayakake perdagangan lan tujuan, nanging uga nggambarake kahanan industri," ujare PS Francis nalika nampilake tanggalan acara kanggo menehi pariwara taunan minggu

Iki bakal kalebu pidato dening Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde menyang Majelis Nasional, sing mbukak wong-wong sing diajeni minangka "Pelopor Pariwisata," serangkaian penampilan lan diskusi babagan program-program kunci ing radio, televisi, lan platform media sosial sing tokoh industri utama lan ngluncurake kompetisi fotografi ing antarane liyane. Bocah-bocah uga bakal melu melu wawancara babagan kapribadian pariwisata ing saluran YouTube departemen pariwisata.

Logo Seychelles 2021

Anyar ing taun iki minangka kegiatan pengaruh ing bentuk kegiatan nandur wit, sing bakal dianakake tanggal 2 Oktober 2021. PS Francis negesake yen acara kasebut nguatake komitmen tujuane kanggo kesinambungan lan upaya tetep dadi tujuan sing ijo. Anggota saka wong Seychelles masyarakat dijaluk ndhukung kegiatan kasebut ing jarak adoh ing organisasi lan lingkungan kanthi nandur wit.

PS Francis mratelakake rasa getun amarga kahanane pandemi sing isih ana, masarakat ora bakal bisa melu melu kegiyatan kasebut, lan acara kasebut mung bakal diundang karo peserta winates utawa dianakake kanthi online.

"Kita wis ngundurake kegiatan kanggo ngukur langkah kesehatan masyarakat. Sanajan ana watesan, kita yakin manawa acara kasebut nduwe kegiyatan pendhidhikan kanggo makarya para pemudha lan acara berkelanjutan kanggo njaga upaya supaya tujuan tetep ijo, "ujare Ibu Francis.

Masyarakat uga bakal bisa nikmati kegiyatan liyane kanthi adoh kalebu diskusi panel lan Concours d'Expression Orale dening bocah-bocah sekolah amarga prastawa kasebut bakal langsung ditayangke utawa disiarake. Kanthi sawetara pangowahan cilik ing acara kasebut, festival panganan bakal ditampilake ing program iki maneh taun iki amarga mitra pariwisata bakal dadi tuan rumah acara kasebut ing papane dhewe-dhewe.

Festival Pariwisata tahunan minangka tambahan saka Hari Pariwisata Dunia taunan sing dirayakake tanggal 27 September lan diwiwiti dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar