24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Asosiasi Warta Breaking News Internasional News Keslametan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Email "Tandha Penipuan IATA" bakal kompromi komputer sampeyan

IATA nyedhiyakake elemen desain utama IATA Travel Pass
IATA nyedhiyakake elemen desain utama IATA Travel Pass
ditulis dening Juergen T Steinmetz

IATO.org dudu IATA.org, nanging alamat email penipuan sing dicoba nyoba nyolong identitas utawa kompromi lan ngrusak komputer sampeyan.
email saka alamat iki saiki disebarake menyang perusahaan perjalanan sing disetujoni utawa afiliasi IATA.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan sing duwe email bali [email dilindhungi] ngirim email virus kanthi tujuan kanggo ngrusak sistem komputer agen perjalanan.
  • Email kasebut dirancang kanggo nyasarake panampa kanggo mbukak lampiran angkoro sing dilindhungi kode sing diarani.
  • IATA ora nanggapi.

Email phishing dikirim dening perusahaan pidana menyang agen perjalanan AS sing ana gandhengane karo IATA,

Katon email iki asale saka IATA, ing Asosiasi Angkutan Udara Internasional.

Email kasebut njaluk panampa supaya mbukak lampiran sing mbebayani lan nggunakake sandhi sing disedhiyakake. Sawise panrima nyakup tembung sandhi iki, lampiran bakal ngrusak komputer nganggo skrip jahat.

Email jahat saka iato.org (dudu iata.org) diwaca:

Dear Agent,

Wis digatekake IATA manawa ana apus-apus peretas sing ngakses sistem pesenan Agen lan nerbitake tiket udara. Serangan kasebut canggih banget, nyebabake ora mung kerugian finansial Agen nanging uga nglanggar sistem Agen.

Kanggo nglindhungi dhewe saka akeh serangan kasebut, disaranake langkah-langkah keamanan sing dilampirake.

Kanggo alasan keamanan, gunakake kode iki kanggo mbukak lampiran: 123

Regards Best,

Layanan Pelanggan IATA

Sapa wae sing nampa email kasebut kudu mbusak lan ngresiki sampah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar