24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Loro Kapal Cruise Nelpon Ocho Rios Jamaika Minggu Iki

Pariwisata pesiar Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake manawa rong kapal pesiar bakal nelpon Pelabuhan Ocho Rios minggu iki. Perkembangan kasebut, Menteri negesake, minangka bukti luwih akeh babagan permintaan kanggo tujuan sing dituju ing Jamaika lan sukses upaya pambukaan maneh sektor pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. MSC Meraviglia bali menyang Pelabuhan Ocho Rios, dina Selasa, 21 September, kanggo kaping pisanan saka limang panggilan nganti November.
  2. Karnaval Sunrise uga bakal dermaga ing Jamaika nalika perjalanan bali ing dina Rebo, 22 September.
  3. Kanthi tekane kunjungan para tamu sing mandheg wiwit wulan Juni 2020, Jamaika wis ngalami perkembangan industri pariwisata pelayaran kanthi stabil.

"Pemenang penghargaan MSC Meraviglia bali menyang Pelabuhan Ocho Rios, Selasa, 21 September, kanggo kaping pisanan saka limang panggilan nganti November. Sanajan duwe kapasitas nggawa udakara 7,000 penumpang lan kru, pesawat kasebut bakal diluncurake kanthi udakara 2,833 wong amarga ana protokol COVID-19, ”ujare Menteri Bartlett. 

MSC Meraviglia minangka kapal pesiar pungkasan sing dermaga ing Jamaika ing wiwitan taun 2020 nalika pandemi COVID-19 kena, meksa penutupan tapel wates internasional pulau kasebut.

Kapal liyane sing budhal menyang Jamaika, uga plabuhan ing Ocho Rios, yaiku Karnaval Sunrise nalika perjalanan maneh dina Rebo September 22. Sunrise Karnaval minangka kapal pertama sing ngunjungi pulau kasebut nalika Jamaika dibukak maneh kanggo wisata pesiar ing dina Senen, 16 Agustus lan bakal nggawe 11 panggilan nganti Desember. 

"Kapal pesiar penting banget kanggo pulihnya sektor pariwisata, lan kita bakal bisa ndeleng kapal sing kondhang kanthi ngakoni manawa Koridor Ketahanan Jamaika nawakake lingkungan sing aman kanggo para pengunjung, buruh pariwisata lan populasi umum," ujare Menteri Bartlett. 

"Kanthi tekane pengunjung sing luwih dhisik wiwit wulan Juni 2020, kita bakal terus tuwuh ing level pra-COVID-19 lan saiki industri pelayaran wis aktif maneh, kita ngarepake bakal tuwuh akeh," ujare. .

Pak Bartlett ujar manawa Jamaika wis siyap kanggo nelpon kapal pesiar amarga kabeh persyaratane wis ditemtokake kanggo memenuhi protokol COVID-19 Kementerian Kesehatan lan Kesehatan internasional lan lokal, lan penumpang diwatesi pindhah ing Koridor Resilien.

"Aku kudu negesake manawa kapal pesiar kudu nemokake langkah-langkah ketat kanggo ngatur maneh kapal pesiar, mbutuhake udakara 95% penumpang lan kru supaya divaksinasi lan kabeh penumpang menehi bukti asil negatif saka tes COVID-19 sing dijupuk 72 jam lelayaran. Ing kasus penumpang sing durung divaksinasi, kayata bocah, tes PCR diwajibake, lan kabeh penumpang uga disaring lan dites (antigen) nalika miwiti, "negesake Menteri Bartlett.

Adhedhasar jadwal nganti saiki, Menteri Bartlett ujar manawa Jamaika ngarepake udakara 20 panggilan kapal pesiar sadurunge akhir taun.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar