24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pisanan ing Jamaika: Hotel Jakes tekan Vaksinasi 100%

Hotel Jakes ing Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett muji kompleks resor sing misuwur ing Pantai Selatan, Jakes Hotel lan Jack Sprat, amarga entuk 100 persen staf njupuk kalor dosis vaksin COVID-19 kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jakes Hotel minangka salah siji sing pertama lan mung dununge ing Jamaika sing wis ngrampungake kanthi inisiatif vaksinasi pariwisata.
  2. Pariwisata saiki saya apik global lan para plancong golek tujuan sing aman COVID kanggo pengalaman lelungan.
  3. Perusahaan liyane ing Pesisir Kidul sing melu inisiatif vaksinasi diarani level antara 40 lan 70 persen.

Dheweke minangka perusahaan pertama lan siji-sijine ing Jamaika sing wis sukses ing inisiatif vaksinasi pariwisata Kementerian Pariwisata lan Asosiasi Hotel lan Turis Jamaika sing kerja bareng karo Inisiatif Vaksinasi Sektor Swasta.

Nalika ngucapake Jakes lan staf, Menteri Bartlett ujar, "Aku menehi pujian marang Jakes amarga nyetel kabeh upaya supaya kabeh pekerja pariwisata divaksinasi. Industri pariwisata aktif ing global lan para plancong golek tujuan sing aman COVID kanggo pengalaman lelungan. Yen kita entuk asil maksimal, para turis kudu nduwe komitmen kanggo nglindhungi awake dhewe, rekan kerja, kulawargane lan pengunjung kanthi nggunakake vaksin sing nylametake. "

Perusahaan liyane ing Pantai Selatan sing melu inisiatif vaksinasi diarani level antara 40 lan 70 persen, umume nganggo vaksin dosis pertama.

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Nalika nyorot prestasi "Keluarga Jakes", Jason Henzell, Ketua Hotel Jakes, Villas & Spa ujar: "Kita bangga karo staf sing ana 125 wong sing entuk tonggak sejarah iki. Jakes ngupayakake dadi pimpinan pariwisata komunitas sing apik, ngerti manawa kesehatan lan keamanan para staf lan tamu, uga komunitas Pantai Treasure sing luwih akeh, lan kasunyatane Jamaika lan kabeh jagad, penting banget kanggo kita minangka tujuan resor. ”

Nyritakake babagan kepiye prestasi, Pak Henzell ujar manawa nindakake "apa wae sing dibutuhake lan ketemu ing endi wae" dheweke kepenak. "Kita wis mbuwang akeh wektu karo staf babagan pendhidhikan babagan sejarah vaksinasi ing Jamaika lan khasiat kanggo saben vaksin COVID-19. Kita ngatur supaya dheweke ketemu karo dokter, nggawe janji kanggo dheweke, ngatur transportasi lan malah njupuk ing omah, sawetara ing mobilku dhewe, "ujare.

Pak Henzell uga negesake pentinge empati, amarga wong sing isin mung bakal nolak dheweke. Dheweke seneng amarga dheweke nggunakake pendekatan sing peduli lan ngerti, nambah: "Kita bangga banget lan mikir bisa uga migunani tumrap perdagangan plancongan." 

Babagan upaya nasional kanggo divaksinasi para pekerja pariwisata, Pak Henzell ujar: "Akeh kapercayan, ora cepet-cepet proses kasebut lan menehi alasan supaya keweden." Dheweke nambahake: "Yen kita kudu ngetutake kabeh riset lan kabeh statistik sing wis diterbitake, vaksin menehi tingkat sukses sing luwih dhuwur nalika ngalami COVID nalika sampeyan kena infeksi, mula saranake sampeyan mikir vaksin kasebut lan malah takon karo dhokter babagan vaksin sing paling cocog kanggo sampeyan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar