24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Guam Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pakar diabetes paling apik lan perusahaan AI sing arep menyang Guam

Pakar diabetes paling apik lan perusahaan AI sing arep menyang Guam
Pakar diabetes paling apik lan perusahaan AI sing arep menyang Guam
ditulis dening Harry Johnson

Pimpinan kesehatan Guam gabung karo ahli medis teknologi diabetes paling dhuwur kanggo nganakake riset adhedhasar Intelijen buatan ing Guam.

Print Friendly, PDF & Email
  •  Panaliten sing direncanakake bakal fokus ing pengumpulan data kesehatan saka macem-macem sumber lan aplikasi AI kanggo ngenali faktor risiko kritis lan menehi wawasan babagan ngrawat pasien diabetes.
  • AI Health duwe spesialisasi nggunakake AI lan IoT kanggo nyedhiyakake solusi perawatan kesehatan sing gampang sing bisa digunakake ing donya nyata saiki, kanthi cara sing cocog karo biaya sing efektif.
  • Mimpin panelitian iki bakal dadi sawetara ahli medis terkenal ing donya babagan diabetes, kesehatan lan teknologi - khusus ing babagan intelijen buatan lan teknologi sing bisa dipakai. 

Pusat Medis Regional Guam (GRMC), American Medical Center (AMC), lan Calvo's SelectCare ngumumake dina iki yen dheweke wis gabung karo AI Health kanggo ngluncurake kemitraan riset kanggo nggawa riset medis intelijen buatan (AI) ing pulau Guam. Panaliten sing direncanakake bakal fokus ing pengumpulan data kesehatan saka macem-macem sumber lan aplikasi AI kanggo ngenali faktor risiko kritis lan menehi wawasan babagan ngrawat pasien diabetes.

Mimpin panelitian iki bakal dadi sawetara ahli medis terkenal ing donya babagan diabetes, kesehatan lan teknologi - khusus ing babagan intelijen buatan lan teknologi sing bisa dipakai. Ing Kesehatan AI Dewan Penasihat kalebu David C. Klonoff, MD (pelopor Teknologi Diabetes); lan Francisco J. Pasquel, MD (ahli ngoptimalake perawatan karo Teknologi Diabetes).

Diabetes terus dadi masalah kesehatan umum sing ora proporsional nyebabake individu keturunan Asia, Native, lan Pulo Pasifik. Miturut data paling anyar saka CDC, prevalensi diabetes ing Guam luwih dhuwur tinimbang ing sebagian besar wilayah AS, lan ing antarane wong diwasa warisan Chamorro yaiku 18.9% - meh siji saka enem.

Guam minangka papan sing cocog kanggo sinau diabetes nggunakake AI. "Guam dipanggonke kanthi unik kanggo nggawe pengaruh sing migunani ing saindenging panliten kanthi global, lan sing paling penting, ngidini kita ninggalake warisan positif kanggo menehi pengaruh ing komunitas wong sing nandhang diabetes," ujare Dr. Klonoff. "Guam ora mung nyedhiyakake conto perwakilan sing cukup gedhe kanggo sinau, nanging uga menehi macem-macem etnik, anané penyakit sing paling nemen, lan komunitas medis sing canggih. Pulo iki uga cukup sithik supaya bisa nindakake panelitian sing dikontrol lan efisien, supaya kita bisa langsung melu akeh pemangku kepentingan utama ing ekosistem kesehatan. ”

Kanthi kerja sama karo rumah sakit, panyedhiya asuransi, panyedhiya perawatan utama, pasien, lan laboratorium Guam, perusahaan teknologi Kesehatan AI katon kanggo nggabungake informasi kritis saka kabeh sumber kasebut menyang platform intelijen buatan. Sawise digabungake, tim bakal ngetrapake sawetara teknik AI kanggo stratifi pasien, prédhiksi perkembangan penyakit, lan nemokake kesempatan khusus kanggo intervensi dini kanggo nambah asil pasien. 

Pusat Kesehatan Daerah Guam bakal dadi Dewan Tinjauan Internal kanggo Studi kasebut. "GRMC seneng banget bisa menehi kontribusi kanggo kemitraan riset sing apik iki, sing diarep-arep bisa ngasilake jaman anyar kanggo perawatan wong sing ngalami diabetes, ora mung ing Guam nanging ing saindenging jagad," ujare Kepala Pegawai Kesehatan GRMC Dr. Alexander Wielaard.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar