24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kanada ngumumake perpanjangan larangan penerbangan saka India

Kanada ngumumake perpanjangan larangan penerbangan saka India
Kanada ngumumake perpanjangan larangan penerbangan saka India
ditulis dening Harry Johnson

Nalika Kanada siyap kanggo bali penerbangan langsung saka India menyang Kanada, Transport Kanada ngumumake perpanjangan Pemberitahuan menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka India nganti tanggal 26 September 2021, jam 23: 59 EDT.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nalika Kanada siyap kanggo bali pesawat langsung saka India menyang Kanada, Transport Kanada ngumumake perpanjangan Kabar menyang Airmen (NOTAM) sing matesi penerbangan menyang Kanada saka India.
  • Kabeh wong ing Kanada disaranake supaya lelungan sing ora penting ing njaba Kanada - lelungan internasional nambah risiko kena, lan panyebaran COVID-19, kalebu infeksi sing disebabake varian anyar.
  • Tindakan kesehatan wates lan umum uga tetep diganti nalika kahanan epidemiologis berkembang.

Kanada terus njupuk pendekatan adhedhasar risiko lan ngukur kanggo mbukak maneh wates nalika prioritas kanggo kesehatan lan safety kabeh wong ing Kanada.

Nalika Kanada nyiapake bali penerbangan langsung saka India menyang Kanada, Transportasi Kanada ngumumake perpanjangan Kabar menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka India nganti tanggal 26 September 2021, jam 23:59 EDT.

Sawise watesan babagan penerbangan langsung kadaluwarsa, para turis sing layak mlebu Kanada bakal bisa numpak penerbangan langsung saka India menyang Canada kanthi langkah tambahan ing ngisor iki:  

  • Wisatawan kudu duwe bukti tes molekul COVID-19 negatif saka sing wis disetujoni Laboratorium Genestrings ing bandara Delhi sing dijupuk sajrone 18 jam sawise jadwal pesawat langsung menyang Kanada.
  • Sadurunge mlebu pesawat, operator udara bakal mriksa asil tes para wisatawan sing wis bisa teka ing Kanada, lan para wisatawan sing divaksinasi wis ngunggah informasi menyang aplikasi seluler utawa situs web ArriveCAN. Pelancong sing ora bisa nyukupi sarat kasebut bakal ditolak mlebu.

Minangka langkah pertama, tanggal 22 September 2021, telung penerbangan langsung saka India bakal teka ing Kanada lan kabeh penumpang ing penerbangan kasebut bakal dites COVID-19 nalika teka kanggo mesthekake yen langkah-langkah anyar bisa digunakake.

Sawise penerbangan langsung diterusake, para plancong sing layak mlebu Kanada sing mangkat menyang India Canada liwat rute sing ora langsung bakal terus dibutuhake, sajrone 72 jam budhal, tes molekul COVID-19 negatif sing valid saka negara katelu - kajaba India - sadurunge nerusake perjalanan menyang Kanada.  

Kabeh wong ing Kanada disaranake supaya lelungan sing ora penting ing njaba Kanada - lelungan internasional nambah risiko kena, lan panyebaran COVID-19, kalebu infeksi sing disebabake varian anyar. Tindakan kesehatan wates lan umum uga tetep diganti nalika kahanan epidemiologis berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar