24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Kepulauan Solomon Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Solomon nguciwani kelangan CEO Josefa Tuamoto

Pariwisata Solomon nguciwani kelangan CEO Josefa Tuamoto
CEO Solomonons Pariwisata Josefa 'Jo' Tuamoto
ditulis dening Harry Johnson

Nalika ngumumake kabar sing sedhih kasebut, ketua dewan Pariwisata Solomon, Chris Hapa ujar manawa tim kantor turis nasional rusak amarga kekalahane 'Boso' sing ditresnani wiwit dadi anggota Biro Pengunjung Kepulauan Solomon nalika taun 2013.

Print Friendly, PDF & Email
  • CEO Solomon Pariwisata, Josefa 'Jo' Tuamoto sing tilar donya ing Suva, Fiji, dina Selasa, 21 September.
  • Pak Tuamoto bubar bali ing Fiji supaya cedhak karo kulawarga nalika dheweke pulih sawise penyakit lara anyar.
  • Salah sawijining prestasi Pak Tuamoto sing luwih dhuwur yaiku ing taun 2018 nalika dheweke dadi pendukung pamindhahan nggawe maneh Biro Pengunjung Kepulauan Solomon menyang Pariwisata Solomon.

Industri pariwisata Kepulauan Solomon sing cedhak lagi sedhih sawise tilar donya CEO Pariwisata Solomon, Josefa 'Jo' Tuamoto sing tilar donya ing Suva, Fiji, dina Selasa, 21 September.

Pak Tuamoto bubar bali ing Fiji supaya cedhak karo kulawarga nalika dheweke pulih sawise penyakit lara anyar.

Nalika ngumumake kabar sing sedhih kasebut, ketua dewan Pariwisata Solomon, Chris Hapa ujar manawa tim kantor turis nasional rusak amarga kekalahane 'Boso' sing ditresnani wiwit dadi anggota Biro Pengunjung Kepulauan Solomon nalika taun 2013.

"Ora ana sangsi Jo duwe pengaruh gedhe ing industri pariwisata Kepulauan Solomon ing jamane," ujare Pak Hapa.

"Kita bathi banget nalika dheweke nampa tawaran kanggo gabung karo kita ing 2013, reputasi ing papan pariwisata regional, lan utamane pengaruh sing diraih kanggo sektor pariwisata Fiji ing saindenging jagad, dene CEO Pariwisata Fiji, luwih saka sadurunge dheweke.

"Jo ninggalake warisan gedhe. Sajrone wektu karo kita, kita wis ndeleng sektor pariwisata Kepulauan Solomon tuwuh kanthi eksponensial.

"Pariwisata saiki dadi kontributor utama ekonomi nasional, ing jaman pandemi sadurunge COVID-19, kita ngunjungi kunjungan internasional mundhak nganti 10 persen saben taun lan pandhuane Jo nggawe pemasaran internasional sing terus ana kampanye wis ndeleng negara cilik kita sing saiki diakoni dadi pemain utama ing panggung pariwisata daerah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar