24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Nepal News wong Singapur Wtn

Kejutan kanggo Hari Pariwisata Dunia ing Nepal dibukak maneh?

Pariwisata Nepal narik kawigaten para turis India
Pariwisata Nepal
ditulis dening Scott Mac Lennan

Hari Pariwisata Dunia Namaste 2021! Kanggo Nepal, iki tegese hotel bakal nate nampani tamu manca maneh. Nepal bakal bisa nampilake papan sing amba, tlaga, gunung lan masakan kanggo turis sing golek kebebasan nyebar kanggo nikmati pemandangan sing paling apik sing ditawakake ing donya iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pemimpin pariwisata sing apik ing Nepal ngarepake pambukaan negara Himalaya kanggo pariwisata.
  • Dina Pariwisata Dunia ing Nepal ora mung bakal virtual, nanging uga bakal dadi perayaan fisik ing negara sing diarepake bakal mbukak lonceng para pengunjung.
  • Kanthi pirang-pirang wulan dikunci, Nepal siyap nyambut tamu kanthi tangan terbuka.

Bisa uga ana sebab kenapa Pamrentah Nepal mutusake ngrayakake Hari Pariwisata Dunia ing Nepal sing bakal teka kanthi fisik.

Yen ana negara ing jagad iki sing ora masalah jarak adoh sosial, mesthine Nepal. Pamrentah Nepal njaga negara kasebut nutup pirang-pirang wulan kanggo nyegah panyebaran virus Corona. Ing wiwitan pandemi, Nepal katon minangka model kanggo jagad babagan carane nglindhungi turis.

Pimpinan pariwisata lokal wis siyap kanggo diluncurake maneh. Ing rapat rong minggu kepungkur, tilas CEO Dewan Pariwisata Nepal, Deepak Raj Joshi netepake petisi pamrentah supaya mbusak syarat karantina kanggo para wisatawan sing divaksinasi kanggo ngrangsang pariwisata ing Nepal.

Nemtokake manawa para pekerja pariwisata garis depan saiki divaksinasi, yaiku klompok manawa sektor pariwisata kudu dinyatakake mbukak dening Pamrentah Nepal.

Jaringan Pariwisata Dunia Ketua Juergen Steinmetz minangka juru pidato ing acara pungkasan saka pimpinan Pariwisata Nepal uga ngrembug langkah sabanjure kanggo mbukak maneh lelungan lan pariwisata ing wilayah Himalaya ing Nepal, Bhutan, India, lan Tibet.

Deepak Raj Joshi dadi pemimpin ing Himalayan Minat Group kanggo Jaringan Pariwisata Dunia.

Rong minggu kepungkur, klompok kasebut njaluk resume visa nalika teka lan promosi tes PCR ing bandara.

Nalika bagean Nepal bubar opened ing sawetara watesan, kayata aula bioskop lan restoran kanthi kapasitas 50%, nanging wis ana ora ana pembaruan babagan watesan lelungan Nepal sajrone nem wulan.

Dina pariwisata dunya 2021, bakal dirayakake kanthi fisik ing Nepal.

Menteri Budaya, Pariwisata, lan Penerbangan Nepal ngumumake manawa tanggal 27 September ana perayaan gedhe bakal dianakake kanthi topeng lan jarak sosial.

Tema kanggo Hari Pariwisata Sedunia ing taun iki yaiku ”Pariwisata Pertumbuhan Inklusif. ”

Muga-muga tema kasebut bakal mbantu nuwuhake pemahaman sing luwih gedhe babagan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB. Program resmi lagi diatur ing auditori Dewan Pariwisata Nepal.

Video dening Scott MacLennan, eTN Nepal

Belum ana update resmi babagan status pambukaan pariwisata ing Nepal, nanging sumber sing wis dingerteni dening eTurboNews ngarepake pengumuman iki bakal teka sakcepete.

Tekane tamu ing Nepal sing divaksinasi kabeh diarepake diidini kanggo warga saka pirang-pirang negara. Karantina kanggo pengunjung kasebut ora dibutuhake maneh.

Scott MacLennan, eTurboNews koresponden ing Nepal ujar: Iki minangka cara sing apik kanggo ngrayakake Dina Pariwisata Sedunia.

Informasi luwih lengkap babagan Pariwisata Nepal bisa ditemokake ing www.welcomenepal.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Scott Mac Lennan

Scott MacLennan minangka jurnalis kerja ing Nepal.

Karya saya ditampilake ing situs web ing ngisor iki utawa ing publikasi cetak sing ana gandhengane karo situs web kasebut. Aku duwe pengalaman luwih saka 40 taun ing fotografi, film, lan produksi audio.

Studio saya ing Nepal, Her Farm Films, minangka studio sing paling apik lan bisa ngasilake gambar, video, lan file audio sing sampeyan pengin lan kabeh staf Her Farm Films minangka wanita sing wis dilatih.

Ninggalake Komentar