24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Breaking Selandia Anyar News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Cruises Putri nglereni Australia & Selandia Baru nganti tanggal 27 Januari 2022

Putri Cruises nerusake rencana kanggo nerusake pelayaran ing Amerika Serikat
Putri Cruises nerusake rencana kanggo nerusake pelayaran ing Amerika Serikat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warta ala terus kanggo industri pelayaran lan penumpang ing Australia utawa Selandia Baru, utawa sing pengin kalebu ing rencana pelayaran terus, paling ora nganti tanggal 27 Januari. Iki tegese ora ana pelayaran menyang lan saka Australia lan Selandia Baru babagan Putri Pelayaran lan kemungkinan liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Putri Cruises lagi ngaso nalika plancongan plancongan ing Australia / Selandia Baru nganti tanggal 27 Januari 2022,
  • Iki amarga kahanan sing durung mesthi ana yen plancongan bali ing wilayah kasebut.
  • Minangka asil saka extension ngaso, lelungan Coral Princess nganti tanggal 17 Januari dibatalake lan musim Royal Princess lan Sapphire Princess nganti Maret 2022 dibatalake. 

"Dadi jelas, kita ora bakal bisa ngirim penyebaran Diraja Putri lan Putri Sapphire ing Australia sadurunge arep miwiti pelayaran hemisfer Lor sing diterbitake," ujare Deanna Austin, Kepala Pegawai Komersial Putri Cruises. "Kita ngerti manawa para tamu sing ngrencanakake pelayaran liwat musim panas lan preinan taun anyar sing disenengi, mula bakal kuciwo karo pangowahan kasebut, nanging kita pengin menehi kabar supaya tamu bisa ngerti supaya bisa ngrancang preinan kanthi pasti." 

Kanggo tamu sing dipesen ing pelayaran sing dibatalake, tamu duwe opsi kanggo pindhah menyang pelayaran sing padha. Proses rebooking bakal duwe mupangat tambahan kanggo nglindhungi beya tamu nalika pelayaran ganti. Utawa, tamu bisa milih kredit pelayaran mbesuk (FCC) sing padha karo 100% saka ongkos pelayaran sing dibayar ditambah FCC bonus sing ora bisa dibalekake, padha karo 10% saka ongkos pelayaran sing dibayar (minimal $ 25 USD) utawa mbalekake kabeh menyang sing asli wujud pambayaran.  

Putri bakal nglindhungi komisi agen perjalanan babagan pesenan sing dibayar kanthi lengkap kanggo ngakoni peran kritis sing ditindakake ing bisnis lan kesuksesan kapal pesiar.  

Informasi lan instruksi paling anyar kanggo tamu sing dipesen kena pengaruh pembatalan iki, lan informasi luwih lengkap babagan FCC lan pengembalian dana, bisa ditemokake online ing Informasi babagan Kapal Pesiar sing Impact & Dibatalake.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar