24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pesawat kanthi 6 wong ing kapal ilang ing Timur Jauh Rusia

Pesawat kanthi 6 wong ing kapal ilang ing Timur Jauh Rusia
Pesawat kanthi 6 wong ing kapal ilang ing Timur Jauh Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat Menteri Kementerian Riset Rusia ilang saka radar penerbangan ing sekitar wilayah Cagar Alam Khekhtsir ing wilayah Khabarovsk ing Timur Jauh Rusia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Antonov An-26 Kementerian Darurat Rusia ilang saka radar penerbangan ing cedhak Khabarovsk.
  • Pesawat kasebut duwe kru penerbangan enem wong ing pesawat kasebut lan nglakokake penerbangan teknis.
  • Panelusuran rumit amarga peteng lan cuaca sing ora nyenengake, miturut layanan pers menteri kasebut.

Layanan pers Kementerian Darurat Rusia negesake manawa pesawat An-26 ilang saka radar penerbangan 38 kilometer (23.5 mil) saka bandara kutha Khabarovsk, sekitar wilayah Cagar Alam Khekhtsir ing wilayah Khabarovsk ing Timur Jauh Rusia.

Pesawat kasebut duwe kru penerbangan enem wong ing pesawat kasebut lan nindakake penerbangan teknis, miturut layanan pers.

"Ing 11:45 wektu Moskow, Pusat Manajemen Krisis Kementerian Darurat Rusia ing wilayah Khabarovsk nampa pesen Antonov An-26 pesawat ilang saka radar penerbangan 38 km saka bandara kutha Khabarovsk, bisa uga ana ing wilayah Cagar Alam Khekhtsir. Miturut data awal, ana kru penerbangan ana enem wong ing dhuwur pesawat, ”ujare layanan pers, nambahake manawa pesawat kasebut nindakake penerbangan teknis.

"Panelusuran rumit amarga wayah surem lan kahanan cuaca sing ora nyenengake," tambah kementerian kasebut.

Luwih saka 70 penyelamat lan helikopter pengintaian wis dikirim menyang lokasi kacilakan.

Kacilakan nglibatake pesawat bobrok ing alam bébas Rusia lan terpencil Jauh Timur isih umum banget.

Ing wulan Agustus, wolung wong tiwas nalika helikopter Mi-8, sing numpak 16 wong, nabrak danau ing semenanjung Kamchatka vulkanik amarga visibilitas sing kurang.

Ing wulan Juli, sawijining maskapai penerbangan kanthi 22 penumpang lan enem kru ing kapal kasebut tiba nalika arep ndharat ing Kamchatka, ora ana sing slamet.

Antonov An-26 (NATO nglaporake jeneng: Curl) minangka mesin transportasi sipil turboprop mesin kembar, dirancang lan diproduksi ing Uni Soviet wiwit 1969 nganti 1986.

An-26 uga diprodhuksi tanpa perjanjian lisensi ing China dening pabrik Pesawat Xian minangka Y-14, banjur diganti dadi kalebu ing seri Xian Y7.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar