24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Jerman Breaking News Investments News wong tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Tionghoa anyar diumumake

Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Tionghoa anyar diumumake
Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Tionghoa anyar diumumake
ditulis dening Harry Johnson

UAM nuduhake mode transportasi kutha anyar sing nggunakake pesawat lepas landas lan pendaratan vertikal listrik (eVTOL) kanggo mindhah wong utawa barang ing wilayah udara kutha lan suburban ngisor. Iki mbantu ngatasi galur ing dalan kutha sing saya rame lan ngidini wong lan barang tekan tujuan sing luwih cepet lan luwih aman.

Print Friendly, PDF & Email
  • Volocopter Jerman gabung karo Geely Holding Group kanggo nggawe patungan ing Chengdu, China.
  • Usaha patungan kasebut bakal ngurusi produksi lan operasi pasar produk Volocopter ing pasar Tiongkok.
  • Usaha patungan kasebut bakal mbantu ningkatake mobilitas udara kutha ing China sajrone telung nganti limang taun kepungkur.

Perusahaan pesawat gabungan anyar, jenenge Volocopter (Chengdu) Technology Co., Ltd., utawa Volocopter Chengdu, wis diumumake dening Jerman Volocopter, spesialis produksi kendaraan udara otonom, lan anak perusahaan nomer loro saka Geely Holding Klompok

Usaha patungan kasebut bakal ana ing Chengdu, ibukutha Provinsi Sichuan China kidul-kulon, lan bakal ngurus produksi lan operasi pasar produk Volocopter ing pasar Tiongkok.

Volocopter Chengdu uga mlebu pesenan karo Volocopter kanggo 150 pesawat, kalebu logistik kendaraan udara tanpa pesawat lan pesawat berawak.

Kendaraan udara lan bagean-bagean kasebut bakal diproduksi ing Hubei Geely Terrafugia, basis manufaktur Geely ing China, miturut patungan kasebut.

Volocopter Chengdu uga bakal melu Pameran Penerbangan Internasional lan Penerbangan Aerospace China (Airshow China) kaping 13 ing 28 September.

"Dina iki minangka tonggak penting liyane ing perjalanan kanggo nggawa mobilitas udara listrik sing terjangkau menyang China, minangka kesempatan pasar tunggal paling gedhe kanggo industri UAM," ujare Florian Reuter, CEO saka Volocopter.

UAM nuduhake mode transportasi kutha anyar sing nggunakake pesawat lepas landas lan pendaratan vertikal listrik (eVTOL) kanggo mindhah wong utawa barang ing wilayah udara kutha lan suburban ngisor. Iki mbantu ngatasi galur ing dalan kutha sing saya rame lan ngidini wong lan barang tekan tujuan sing luwih cepet lan luwih aman.

Volocopter saiki dadi produsen pesawat eVTOL sing pertama lan mung ing donya sing wis entuk desain lan persetujuan produksi Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar