24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

IATA ngumumake pamicara kanggo KTT Angkutan Udara Dunia ing Boston

IATA ngumumake pamicara kanggo KTT Angkutan Udara Dunia ing Boston
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

WATS bakal nampilake sesi babagan masa depan kargo udara sawise kinerja heroik nalika krisis, miwiti konektivitas global kanthi aman, lan serangkaian obrolan fireside nggawa CEO maskapai bebarengan karo klompok pemangku kepentingan industri kalebu panyedhiya infrastruktur, pabrik peralatan asli lan panyedhiya liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Transportasi Udara Internasional ngumumake program lan pamicara kanggo KTT Angkutan Udara Dunia (WATS).
  • KTT Transportasi Udara Dunia (WATS) bakal dianakake bebarengan karo Rapat Umum Tahunan (AGM) IATA ing Boston, AS, 3-5 Oktober.
  • Topik sesi kalebu ngatasi tantangan pangowahan iklim, nyambungake donya kanthi aman sajrone COVID-19, keragaman lan kalebu ing penerbangan, kolaborasi karo mitra rantai nilai, lan kargo udara.

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake program lan pamicara kanggo KTT Angkutan Udara Dunia (WATS), sing digelar bebarengan karo Rapat Umum Tahunan IATA (AGM) ing Boston, USA, 3-5 Oktober.

"Aku seneng banget yen KTT Angkutan Udara Sedunia bakal diwiwiti maneh minangka acara langsung wiwit wulan Juni 2019. Forum virtual ora bisa ngganteni regane sing digawe nalika masarakat padha adhep-adhepan. Nalika ngrancang pamulihan industri saka COVID-19 lan ngatasi masalah perubahan iklim sing kritis, diskusi lan debat langsung ing antarane pimpinan lan pemangku kepentingan utama industri bakal penting banget, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal.

Topik sesi kalebu ngatasi tantangan pangowahan iklim, nyambungake donya kanthi aman sajrone COVID-19, keragaman lan kalebu ing penerbangan, kolaborasi karo mitra rantai nilai, lan kargo udara. Debat Wawasan CEO sing mesthi populer bakal bali, moderat dening CNN Richard Quest, jangkar saka Quest Means Business.

Tanggepan penerbangan tumrap perubahan iklim bakal dadi agenda utama. Alamat utama bakal dikirim dening Rachel Kyte, Dekan Sekolah Fletcher, Universitas Tufts lan mantan perwakilan khusus UN Sekretaris Jenderal lan Kepala Eksekutif Energi Berkelanjutan kanggo Kabeh. Kyte sadurunge dadi wakil presiden Grup Bank Dunia lan utusan khusus kanggo perubahan iklim, sing nyebabake kesepakatan Paris.

Iki bakal diterusake panel pamangku kepentingan utama sing fokus ing keberlanjutan kalebu:

  • Guillaume Faury, Chief Executive Officer, Airbus  
  • Stanley Deal, Chief Executive Officer, Boeing Commercial Airplanes  
  • Annie Petsonk, Wakil Sekretaris Utama Kepala Bidang Penerbangan lan Urusan Internasional, Departemen Perhubungan AS 
  • Pieter Elbers, Chief Executive Officer, KLM 
  • Dr. Jennifer Holmgren, CEO, LanzaTech
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar