24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Azerbaijan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Jerman Breaking News Warta Pamrentah Italia Breaking News Kabar Breaking Kazakhstan Kuwait Breaking News Warta Breaking Maladewa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Warta Breaking UAE Warta Breaking Uzbekistan

Penerbangan saka Kazakhstan dilanjutake menyang 16 negara saiki

Penerbangan saka Kazakhstan dilanjutake menyang 16 negara saiki
Penerbangan saka Kazakhstan dilanjutake menyang 16 negara saiki
ditulis dening Harry Johnson

Komisi pamrentah nggawe keputusan kanggo nambah lan nerusake layanan udara internasional reguler saka Kazakhstan menyang 16 negara ing saindenging jagad kanthi frekuensi 114 penerbangan seminggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat pamrentah Kazakhstan ngumumake maneh layanan udhara karo sawetara negara liyane.
  • Operator Kazakh bakal nambah frekuensi penerbangan menyang Rusia, Turki, Uzbekistan, Jerman lan Uni Emirat Arab.
  • Penerbangan saka Kazakhstan menyang Republik Ceko, China, Italia, Sri Lanka, Kuwait lan Azerbaijan uga dilanjutake.

Pejabat saka Komisi Antarpamaréntah Kazakh kanggo nyegah panyebaran virus corona ngumumake manawa warga Kazakhstan saiki bisa mabur menyang 16 negara liyane, wiwit tanggal 21 September 2021.

Komisi kasebut njupuk keputusan kanggo nambah lan nerusake layanan udara internasional reguler menyang 16 negara ing saindenging jagad kanthi frekuensi 114 penerbangan seminggu.

Mangkono, Kazakhstan paningkatan frekuensi penerbangan menyang Rusia 54, 7 menyang Turki, 9 menyang Uni Emirat Arab, 5 menyang Uzbekistan lan Jerman, 3 menyang Maladewa, Telegram Saluran Komite Penerbangan Sipil Kazakh diumumake.

Kazakhstan nerusake pesawat menyang Republik Ceko, China lan Azerbaijan. Kajaba iku, bakal ana penerbangan saka Kazakhstan menyang Italia kaping pindho saben minggu, lan penerbangan saka Kazakhstan menyang Sri Lanka lan Kuwait kaping telu nganti seminggu.

Pembawa bendera Kazakhstan, Air Astana, dina iki ngumumake resume penerbangan langsung saka Almaty menyang Male (Maladewa) wiwit 9 Oktober 2021. Penerbangan bakal dioperasikake kaping papat seminggu ing dina Selasa, Kamis, Setu lan Minggu ing Airbus 321LR lan Boeing 767.

Air Astana ngluncurake penerbangan menyang Maladewa tanggal 5 Desember 2020, lan beroperasi nganti 24 Mei 2021 sadurunge ditundha amarga larangan pemerintah. Miturut Menteri Pariwisata Maldives, Kazakhstan ana ing urutan nomer lima karo sawetara turis sing teka ing Male antara Januari nganti Mei 2021 sawise Rusia, India, Jerman lan Ukraina.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar