24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Airbus ngumumake prototipe sayap alam eko ​​sing pertama

Airbus ngumumake prototipe sayap alam eko ​​sing pertama
Airbus ngumumake prototipe sayap alam eko ​​sing pertama
ditulis dening Harry Johnson

Wing of Tomorrow, sing dibiayai sebagian dening Institut Teknologi Aerospace Inggris, minangka program Airbus transnasional sing nglibatake mitra lan tim global ing saindenging situs Eropa Airbus, kalebu Bremen ing Jerman, ing ngendi tim 'Wing Moveables' adhedhasar. Telung demonstrator sayap kasebut bakal nggabungake luwih saka 100 teknologi anyar kanggo njelajah teknik manufaktur lan perakitan anyar kanthi tujuan supaya penerbangan luwih lestari.

Print Friendly, PDF & Email
  • 'Wing of Tomorrow' dadi tonggak sejarah kanthi prototipe swiwi ukuran pertama sing pertama.
  • Program anyar Airbus bakal nambah pemahaman babagan manufaktur sayap lan industrialisasi.
  • Telung swiwi prototipe ukuran lengkap bakal diproduksi kanthi total ing program 'Wing of Tomorrow'.

'Wing of Tomorrow', program riset lan teknologi Airbus utama, wis entuk tonggak penting karo prototipe swiwi ukuran pertama sing pertama.

Program Wing of Tomorrow ora mung bakal nyoba bahan komposit paling anyar lan teknologi anyar ing aerodinamika lan arsitektur swiwi, nanging sing penting, njlentrehake kepiye manufaktur sayap lan industrialisasi bisa ditingkatake kanggo memenuhi permintaan mbesuk nalika sektor kasebut muncul saka pandemi kasebut.

Telung swiwi prototipe ukuran lengkap bakal diproduksi total: siji bakal digunakake kanggo ngerti integrasi sistem; detik bakal dites struktural kanggo dibandhingake karo pemodelan komputer, dene sing katelu bakal nglumpukake kanggo nyoba produksi skala lan mbandhingake karo model industri.

Sabine Klauke, Airbus Kepala Pegawai Teknis, ujar: "Wing of Tomorrow, bagean penting saka portofolio R&T Airbus, bakal mbantu kita menilai kelayakan industri produksi sayap mbesuk. Teknologi swiwi sing performa dhuwur minangka salah sawijining solusi - kalebu bahan bakar penerbangan hidrogen lan hidrogen - sing bisa digunakake kanggo menehi sumbangan kanggo ambisi dekarbonisasi penerbangan. Wing of Tomorrow uga minangka conto kepiye kolaborasi industri skala besar bakal kritis kanggo nggayuh agenda sektor kita kanggo masa depan sing luwih berkelanjutan. ” 

Wing of Tomorrow, sing dibiayai sebagian dening Institut Teknologi Aerospace Inggris, minangka program Airbus transnasional sing nglibatake mitra global lan tim ing saindenging situs Eropa Airbus, kalebu Bremen ing Jerman, ing endi dununge tim 'Wing Movables'. Telu demonstrator sayap bakal nggabungake luwih saka 100 teknologi anyar kanggo njelajah teknik manufaktur lan perakitan anyar kanthi tujuan supaya penerbangan luwih lestari.

Sub-assembling penutup sayap kompleks ana ing situs Airbus 'Filton, Inggris, sawise diproduksi ing Pusat Komposit Nasional ing Bristol. Tutup sayap lan komponen utama saka GKN Aerospace - Edge Trailing Edge - dikirim menyang Advanced Research Manufacturing Research Center, Wales, fasilitas ing pabrik produksi sayap Airbus ing Broughton, Flintshire, kanggo diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar