24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Kutha wisata bintang lima paling murah lan paling apik ing AS

Kutha wisata bintang lima paling murah lan paling apik ing AS
Kutha wisata bintang lima paling murah lan paling apik ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Panaliten kasebut nyritakake kutha-kutha AS sing nawakake hotel bintang lima sing paling apik karo Durham, NC, Arlington, TX lan Minneapolis, MN sing entuk posisi paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Durham, North Carolina, iku kutha paling murah ing AS kanggo nginep ing hotel bintang lima, kanthi rega rata-rata saben wengi $ 152.
  • Sanajan ana ing sepuluh kutha paling murah, rega rata-rata Las Vegas ($ 284) isih luwih saka rata-rata AS.
  • New York City minangka kutha paling larang ing 21 ing Amerika kanthi rega rata-rata $ 395. 

Ahli industri pariwisata lan pariwisata wis nganalisa 100 kutha sing paling akeh pedunung ing AS kanggo ngumumake sing nawakake kemewahan bintang lima kanthi rega sing paling terjangkau. Panaliten nemokake manawa 29 kutha AS luwih murah tinimbang rata-rata US $ 503.

Panaliten kasebut nyritakake kutha-kutha AS sing nawakake hotel bintang lima sing paling apik karo Durham, NC, Arlington, TX lan Minneapolis, MN sing entuk posisi paling dhuwur.

Kutha AS kanthi hotel bintang lima paling murah: 

Urutan Kutha, KuthaRega rata-rata ing sawijining wengi % bedane rata-rata AS
1Durham, North Carolina$ 152-70%
2Arlington, Texas$ 163-68%
3Minneapolis, Minnesota$ 188-63%
4Greensboro, North Carolina$ 200-60%
5Reno, Nevada$ 205-59%
6Milwaukee, Wisconsin$ 223-56%
7San Antonio, Texas$ 257-49%
8New Orleans, Louisiana$ 271-46%
9Louisville, Kentucky$ 280-44%
10Las Vegas, Nevada$ 284-44%

Durham, North Carolina, iku kutha paling murah ing AS kanggo nginep ing hotel bintang lima, kanthi rega rata-rata saben wengi $ 152. Sanajan ana ing sepuluh kutha paling murah, Las Vegas'($ 284) rega rata-rata isih luwih gedhe tinimbang rata-rata AS ($ 503). 

Mung enem kutha sing luwih murah tinimbang rata-rata global: Durham, Arlington, Minneapolis, Greensboro, Reno lan Milwaukee.

New York City minangka kutha paling larang kaping 21 ing Amerika kanthi rega rata-rata $ 395. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar