24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Northern Pacific Airways kanggo mabur jet Boeing anyar ing antarane AS lan Asia

Northern Pacific Airways kanggo mabur jet Boeing anyar ing antarane AS lan Asia
Northern Pacific Airways kanggo mabur jet Boeing anyar ing antarane AS lan Asia
ditulis dening Harry Johnson

Akuisisi Boeing 757-200s minangka langkah pertama ing rencana bisnis Pasifik Lor. Sadurunge mlebu layanan, pesawat kasebut bakal ngalami cek pangopènan tingkat C kanthi Certified Aviation Services LLC (CAS), sawijining perusahaan pangopènan, perbaikan lan perbaikan (MRO) utama ing San Bernardino, California. Operator sing berbasis ing Alaska arep terus nambah armada nalika siyap kanggo penerbangan penumpang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Northern Pacific Airways setuju arep tuku enem pesawat Boeing 757-200 sing pertama.
  • Northern Pacific Airways ngrampungake transaksi kasebut kanggo memenuhi syarat-syarat armada awal.
  • Pesawat Boeing 757-200 sing pertama ing tuku iki bakal dikirim menyang Northern Pacific Airways,

Minggu iki, Anchorage Northern Pacific Airways, anak perusahaan saka FLOAT Alaska LLC, duweke kabeh, setuju kanggo tuku enem pesawat pertama - Boeing 757-200s. Maskapai iki ngrampungake transaksi kanggo memenuhi bagean saka persyaratan armada awal. Pesawat pertama ing tuku iki bakal dikirim langsung.

Maskapai iki arep nawakake layanan antarane poin ing AS lan Asia, liwat Anchorage, Alaska.

Akuisisi Boeing 757-200s minangka langkah pertama ing Pasifik Lorrencana bisnis. Sadurunge mlebu layanan, pesawat kasebut bakal mriksa cek perawatan tingkat C lengkap dening Certified Aviation Services LLC (CAS), sawijining perusahaan perawatan, perbaikan lan perbaikan (MRO) terkemuka ing San Bernardino, California. Operator sing berbasis ing Alaska arep terus nambah armada nalika siyap kanggo penerbangan penumpang.

Sing paling apik ing kelas Boeing 757-200 didhukung dening mesin turbo kembar 36-600 Rolls-Royce RB211 kanthi bobot lepas landas maksimal 255,000 lbs. Pesawat kasebut bisa ngeterake luwih saka 200 penumpang menyang saben pesawat sing dituju, kanthi kisaran 3,915nm / -7,250km saben bahan bakar. Pesawat siji-aisle luwih murah yen bisa mabur tinimbang mitra awak sing jembar, nanging duwe jarak sing luwih gedhe tinimbang pesawat liyane kanthi ukuran sing padha. Sajrone program produksi, luwih saka 1,049 Boeing 757-200s sing dikirim. Pesawat kasebut cocog banget kanggo penerbangan jarak jauh, lan jarak sing cukup kanggo nampung saben penumpang.

"Pasifik Lor bangga ngenalake pesawat sing kuat iki minangka pondasi armada kita, ”ujare Rob McKinney, Chief Executive Officer Pasifik Lor. "Ing Boeing 757-200 bakal mbantu kita entuk tabungan operasional lan efisiensi nalika menehi pengalaman lelungan sing migunani kanggo para pelanggan. "

Northern Pacific Airways (NP) ngrancang nawakake penerbangan antarane titik ing AS lan poin ing Asia Wétan kanthi nyambung liwat Bandara Internasional Ted Stevens ing Anchorage, Alaska.

FLOAT Alaska LLC, dipimpin dening CEO Rob McKinney, yaiku perusahaan induk saka Ravn Alaska, Northern Pacific Airways, FlyCoin, lan usaha liyane ing Alaska. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar