SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Warta Industri Rapat News Tanzania Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Dewan Pariwisata Afrika Nggawe Sihir ing Tanzania

Ketua Dewan Pariwisata Afrika ing Tanzania

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube teka ing Tanzania akhir minggu kanggo tur resmi sing kerja lan diskusi karo eksekutif senior ing Kementerian Pariwisata lan Dewan Pariwisata Tanzania (TTB) sing tujuane kanggo nguatake kerja sama pariwisata ing Tanzania lan Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Pariwisata Tanzania negesake komitmen kanggo kerja sama karo Dewan Pariwisata Afrika (ATB).
  • Kunci kanggo pariwisata yaiku investasi. Diskusi kanggo hotel Kempinski Brand bintang 5 sing direncanakake ing taman margasatwa Tanzania Lor ing Serengeti, Tarangire, Lake Manyara, lan Ngorongoro dadi agenda.
  • Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube ketemu karo Menteri Sumberdaya Alam lan Pariwisata sing terhormat, Dr. Damas Ndumbaro, ing kantor ing Dar es Salaam.

Menteri Sumber Daya Alam dan Pariwisata Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, nganakake diskusi karo Ketua ATB, Mr. Cuthbert Ncube, sing nargetake kerja sama ing pemasaran pariwisata Tanzania lan peluang investasi turis ing saindenging jagad.

"Pariwisata wis dadi sektor ekonomi utama sing nyediakake lapangan kerja langsung, devisa, lan pangenalan global, kanthi seneng pariwisata margasatwa kanthi fokus pariwisata pesisir lan budaya sing ningkatake pariwisata Tanzania kanggo narik segmen pasar sing beda-beda kanggo turis lan pengunjung. lan uga kanggo kesempatan investasi, "ujare Menteri. 

Saka latar mburi iki sing Dewan Pariwisata Afrika (ATB) makarya cedhak karo Menteri Pariwisata kanggo ngrewangi nyopir, ndhukung, lan mbentuk maneh tujuan pariwisata. Tanzania katon minangka permata ing Afrika sing nawakake akeh kanggo investor lan wisatawan.

"Kestabilan politik lan ekonomi sing nduweni peran penting ing proses pertumbuhan ekonomi ing Tanzania narik lalu lintas sing cukup saka komunitas internasional menyang negara kasebut. Ing drive semangat saka Presiden Mulia Samia Suluhu Hassan, sing wis dadi duta pariwisata nomer siji kanggo promosi Tanzania dadi tujuan wisata paling penting ing Afrika, [uga] nggawe sektor kasebut minangka pilar inti kanggo pertumbuhan berkelanjutan ing negara kasebut, "ujare Dr. Damas. 

Menteri negesake perlune kolaborasi global sing luwih cedhak kanggo nggayuh tujuan para pendukung ekonomi utama sing bakal nyebabake kamardikan lan emansipasi ekonomi mayoritas Afrika.

Ing sisih diskusi utama, ATB bekerjasama karo Dewan Pariwisata Tanzania kanggo kolaborasi lan kerja bareng karo negara kasebut kanggo nggayuh pertumbuhan PDB 30% sing diprakirake saka pariwisata berkelanjutan.

Ncube nambahake: "Yen ana wektu kanggo Afrika munggah, tuwuh, lan mrentah pangembangan ekonomine, ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanthi negesake kolaborasi sing luwih gedhe ing pariwisata lan sektor-sektor sregep liyane sing menehi jaminan supaya luwih sustainable lan nglindhungi pertumbuhan ekonomi sing bakal entuk bathi ing benua. ”

Bebarengan karo Dewan Pariwisata Afrika, delegasi Eropa saka Bulgaria ngunjungi Colege Pariwisata Nasional Tanzania, sing dadi instruksi kanggo nglatih duta besar utama sing saiki lagi main peran kritis kanggo nyebabake pertumbuhan ekonomi pariwisata.

Delegasi internasional ketemu ing Tanzania karo Menteri Pariwisata Tanzania (tengah), kalebu Ketua Dewan Pariwisata Afrika (sisih tengen).

Miturut Cuthbert Ncube, iki minangka peran Dewan Pariwisata Afrika. Cuthbert dadi ATB wiwit taun 2019. Dumunung ing Kerajaan Eswatini karo kantor pemasaran internasional ing Hawaii, AS.

Dheweke rampung kanthi ujar: "Persaudaraan negara-negara Afrika minangka warisan paling apik sing bisa kita urip lan ditinggalake. Sektor pariwisata minangka salah sawijining dorongan ekonomi utama, saengga nambah kontribusi pariwisata kanggo produk domestik ing wilayah kasebut. Wayahe nyawiji kekuwatan lan nggabungake tekad. Wayahe pindhah dadi salah sawijining asil sing ora bakal gagal.

"Saiki wayahe ngomong nganggo siji swara.

"Ayo tembok pemisahan ambruk lan jembatan jengkar kasebut.

"Kita siji, lan kita Afrika."

Katrangan lengkap babagan ATB bisa ditemokake ing africantourismboard.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar