24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hak-hak manungsa Israel Breaking News News Pariwisata Singapur USA Breaking News

Masking Ekstrem ing Perang Mangan sing Mbebayani

Ana luwih saka siji cara kanggo mangan nganggo topeng.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing sekolah dhasar ing negara bagian Washington, AS, kepala sekolah ngandhani wong tuwa supaya ngandhani anak-anake yen dheweke kudu nganggo topeng nalika nedha awan ing kantin - kabeh padha mangan. Kanthi tembung liyane, njupuk garpu, murahake topeng, njupuk cokotan, angkat topeng, mamah, ngulu, baleni.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kawicaksanan kabupaten sekolah babagan nganggo topeng COVID-19 ujar manawa topeng ora kudu dianggo nalika mangan.
  2. Host radio Jason Rantz nggawa kabar kasebut menyang perhatian umum liwat acara radio AM ing KTTH ing Seattle.
  3. Dheweke nampa salinan email sing dikirim menyang wong tuwa saka bapak sing prihatin sing ujar manawa nedha awan iku wayah mbebayani.

Email saka kepala Sekolah Dasar Geiger Montessori ing Tacoma, Washington, Pak Neil O'Brien dikirim menyang wong tuwa supaya bisa nganyari babagan COVID-19 sekolah kasebut. Email kasebut ujar sawetara: "Bocah-bocah kudu nganggo topeng nalika nedha awan. Dheweke bisa ngedhunake kanggo njupuk cokotan utawa ngombe, lan diangkat kanggo mamah, ngulu, utawa ngobrol. ”

Kepala Sekolah nerusake nerangake ing email manawa ana kantin sing duwe "sistem aliran udara sing hebat" lan para siswa jarak sosial, "kita kudu nganggep wektu makan siang minangka wektu sing mbebayani kanggo kabeh."

Miturut situs web Sekolah Umum Tacoma, ing Covid-19 kabijakan negesake manawa siswa, staf, lan pengunjung "kudu nganggo topeng ing njero omah, kajaba nalika mangan."

Sekolah Umum Tacoma nerbitake pratelan sing nerangake manawa interpretasi Pedoman O'Brien babagan pedoman ngluwihi tujuan kasebut. Pratelan kasebut diwaca:

"Standar sing asale ditetepake ing Geiger ditetepake kanthi kapercayan minangka interpretasi pandhuan departemen kesehatan kanggo nyandhang topeng nalika 'aktif mangan.' Nalika mriksa karo departemen kesehatan, standar kasebut ngluwihi kekarepane. Kita ora bakal disiplin siswa sing ora nganggo topeng ing antarane cokotan. ”

Dudu kaping pisanan kanggo masking ekstrem

Bali ing Oktober 2020, Gavin Newsom, Gubernur California, wis ngirim tweet babagan restoran ing restoran. Dheweke ujar: "Mangkat mangan karo anggota kulawarga sampeyan akhir minggu iki? Aja lali njaga topeng sampeyan ing antarane cokotan. ”

Dheweke malah nambah kartun ilustrasi wanita enom sing masker, njupuk kanggo dipangan, lan dipasang maneh kanggo saben gigitan. Tweet ing narik kawigaten cepet karo tanggepan sing nyebutake pernyataan Gubernur kasebut bodoh.

Panjelasan kasebut manawa pamrentah manawa mangan ing restoran, wong kudu nganggo topeng nanging ora nalika mangan lan ngombe - klarifikasi luwih lanjut: ora ana ing antarane saben gigitan.

Ing Walks Automation

Ing Israel, rai wis dikembangake kanthi kontrol remot. Iki ngidini para tamu mangan tanpa nyopot topeng. Topeng kasebut bisa dibukak kanthi remot tangan kanthi mekanis utawa topeng bakal reaksi kanthi otomatis nalika ngrasakake perkakas sing lagi cedhak karo topeng kasebut. Kabutuhan minangka ibune panemuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar