24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Jamaika Siap Rapat Penting karo Mitra Kanada lan Amerika Serikat

Pesen saka Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett kanggo Dina Pariwisata Dunia 2019
Menteri Pariwisata Jamaika lan Keuangan & Pengaruh Bantalan JHTA saka COVID-19 tumrap Pekerja Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, bebarengan karo pejabat pariwisata senior liyane, bakal melu ing pirang-pirang rapat ing rong pasar sumber paling gedhe ing pulau kasebut, Amerika Serikat lan Kanada, wiwit sesuk, kanggo upaya nambah para rawuh ing tujuan uga investasi luwih lanjut. ing sektor pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pulo Jamaika ngupayakake tantangan lelungan amarga gelombang COVID-19 kaping telu.
  2. CDC uga bubar ngelasake negara kasebut minangka Level 4 amarga duwe coronavirus sing dhuwur banget.
  3. Rapat kasebut wis direncanakake kanggo nyengkuyung mitra pariwisata saengga bakal terus masarakake papan sing dituju.

Bartlett nyathet manawa lelungan kasebut kritis, amarga data sing ditampa dening Menteri nunjukake manawa panjaluk lelungan menyang Jamaika ambruk sajrone 7 dina pungkasan. Dheweke percaya manawa "iki minangka asil saka tantangan sing ditindakake dening gelombang ketiga COVID-19 sing mengaruhi pulau kasebut, uga Pusat Pusat Pengendalian dan Pencegahan Penyakit AS (CDC) klasifikasi Tingkat 4 pungkasan, diwenehake menyang Jamaika amarga duwe tingkat COVID-19 sing dhuwur banget. "

"Jamaika tetep dadi papan sing aman lan kita pengin njamin maneh pariwisata babagan iki. Faktor utama yaiku Koridor Ketahanan Pariwisata kita, sing tingkat infeksi kurang saka 1%. Produk kami tetep kuat lan pancen dadi utami, sanajan ana tantangan. Mula, kita bakal terus nyetop pengaturan pemasaran kanggo nyilikake kemungkinan kejatuhan, ”ujare Bartlett.

Rangkaian rapat wis direncanakake kanggo melu mitra pariwisata, media lan pihak liya ing AS lan Kanada, kanggo njamin lan nambah kapercayan ing proyek investasi sing terus lan pemasaran tujuan kasebut. 

Menteri, sing ninggalake pulau kasebut dina iki, bareng karo Direktur Pariwisata, Donovan White; Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch, uga Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright, bakal ketemu karo investor pariwisata utama. 

Nalika ing Amerika Serikat, tim pejabat pariwisata uga dijadwalake bakal ketemu karo para eksekutif saka American Airlines lan Southwest Airlines. Dheweke uga bakal ketemu karo pejabat saka garis pelayaran utama kayata Royal Caribbean lan Karnaval uga eksekutif saka Expedia, Inc., agensi perjalanan online paling gedhe ing donya, perusahaan lelungan nomer telu paling gedhe ing AS, lan lelungan nomer papat paling gedhe perusahaan ing jagad iki.

Rapat liyane ing Kanada bakal fokus ing pemasaran lan bakal melu mitra utama kalebu maskapai, kayata Air Canada, WestJet, Sunwing, Transat lan Swoop. Kajaba iku, dheweke bakal ketemu karo operator tur, investor pariwisata, media perdagangan lan mainstream lan para pemangku kepentingan Diaspora.

"Kita pengin njamin mitra, lan para pengunjung manawa nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen kunjungan menyang pulau kasebut pancen aman. Protokol kita wis siyap kanggo mesthekake yen sampeyan bisa ngunjungi papan wisata lan duwe pengalaman asli Jamaika, nanging kanthi aman lan aman, ”jarene.

"Kita wis ngupayakake upaya supaya para pariwisata turis divaksinasi kabeh lan wis sukses saka inisiatif iki. Mula, sampeyan bisa yakin manawa para pengunjung ana ing lingkungan sing aman. Nyatane standar lan protokol keamanan kita misuwur banget ing saindenging jagad lan dadi kunci supaya bisa nampani luwih saka 1 yuta pengunjung wiwit mbukak maneh wates, "jarene Bartlett.

Menteri Bartlett lan anggota tim liyane dijaluk bali menyang Jamaika ing Oktober 3, 2021.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar